Soepele banden gezocht

Gesteld op Bezoeker door 19/12/2016 : Wat zijn de soepelste bande voor een personen auto dus banden die de meeste trillingen opvangen.Ton.
Antwoord gesteld op rezulteo door 19.12.2016 :

Beste Ton,

De samenstelling van het rubber van een autoband is altijd een compromis tussen de eigenschappen van een band. Een band met uitstekende grip zal niet ook fantastisch kunnen presteren op het niveau van slijtvastheid bijvoorbeeld. Zo zoekt elke bandenfabrikant naar de ideale samenhang tussen de rij-eigenschappen; grip, afrolgeluid, waterafvoer, comfort, slijtvastheid..

In zijn algemeenheid kunnen we zeggen dat wegbanden uit het sportieve segment vaak inleveren op comfort. Om u van een persoonlijk advies te voorzien en u daadwerkelijk bepaalde typen banden aan te bevelen hebben we echter meer informatie nodig: voor welk voertuig (merk/model/motorisatie/benzine-diesel) heeft u de banden nodig? Bent u op zoek naar zomerbanden, winterbanden of naar banden voor het hele jaar door? Wat is uw rijstijl?

Wel kunt u nu al met de banden selector op https://banden.rezulteo.nl/ uw banden per merk voertuig, bandenmaat of bandenmerk selecteren. Vervolgens kunt u filteren op het hoogste comfortniveau, voor een optimaal gebruik van de banden vergelijker. 

Indien u toch een persoonlijk advies wenst adviseren wij u te reageren op dit antwoord, of ons een mail te sturen naar rz-banden [at] rezulteo.com.

Vriendelijke groet,

Team rezulteo

---

Meer weten over het onderhoud van banden, productnieuws en gratis advies? Volg bandengids rezulteo via Facebook en/of Twitter.