1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronApollo
  4. chevronAltrust All Season

Omschrijving

De Apollo Altrust All Season band is een betrouwbare oplossing ongeacht het weer tegen een redelijke prijs voor eigenaren van bedrijfsauto’s.

All season. Het rolvlakontwerp maakt het mogelijk het water snel af te voeren voor een verhoogde bescherming tegen aquaplaning. De band scoort een B op het Europese bandenlabel wat betreft grip op natte wegen. De talloze gripranden vereenvoudigen het rijden bij lichte sneeuwval.

Rijgedrag. De stijve zijwanden zorgen voor stabiel en precies rijgedrag. In bochten wordt de wegligging gestabiliseerd door rubberen bruggen tussen de schouderblokken.

Levensduur. Een evenwichtige drukverdeling op het contactvlak voorkomt abnormale slijtage en verlengt de levensduur.

Eigenschappen

merk
Apollo
model
Altrust All Season
gehomologeerd
N/A
soort auto
Bedrijfswagen
Rijstijl
Niet van toepassing
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden