1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronAvon
  4. chevronRanger HTT

Omschrijving

De zomerband Avon Ranger HTT voor SUV’s is ontworpen met het oog op weggebruik maar leent zich ook uitstekend voor enkele off-road excursies.

Rijgedrag. Verbeterde tractie en vereenvoudigde handling op droge wegen dankzij de stijfheid van de rubberblokken gebaseerd op de STE (Stepped Tread Element) technologie. Stabiel weggedrag op hoge snelheid. Verbeterde wegligging op natte wegen dankzij de zijgroeven die zorgen voor een snelle waterafvoer.

Duurzaamheid. Gelijkmatige slijtage voor een verlengde levensduur verkregen via het asymmetrische profielontwerp.

Eigenschappen

merk
Avon
model
Ranger HTT
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
High Performance
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
ja
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden