Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

ALFA ROMEO

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

Banden voor ALFA ROMEO Giulietta - Quadrifoglio Verde 1750 TBi 235

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de ALFA ROMEO Giulietta - Quadrifoglio Verde 1750 TBi 235. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw ALFA ROMEO Giulietta - Quadrifoglio Verde 1750 TBi 235.

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

sinds 2010

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Giulietta - Quadrifoglio Verde van het merk ALFA ROMEO. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 225/45 R17 91W Bekijk band
  • 225/40 R18 92W Koop vanaf € 46,00

Bandendruk

Bandendruk voor ALFA ROMEO Giulietta - Quadrifoglio Verde 1750 TBi 235

De weergegeven bandendruk is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van de auto raadplegen of een kijkje nemen in het bestuurdersportier van jouw ALFA ROMEO Giulietta - Quadrifoglio Verde.

Acties op dit moment

Bekijk alle acties

Informatie voertuig

  • De ALFA ROMEO Giulietta - Quadrifoglio Verde 1750 TBi 235 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 242 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 1100 kg voor de voorste as en 850 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw ALFA ROMEO Giulietta - Quadrifoglio Verde 1750 TBi 235 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 1750 TBi 235 motor. Dit komt overeen met een turbo benzinemotor met directe inspuiting die 235 pk produceert voor een cilinder van 1742 cc.
  • De ALFA ROMEO Giulietta - Quadrifoglio Verde 1750 TBi 235 is een compacte sedan.