Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

ALFA ROMEO

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

Banden voor ALFA ROMEO Mito 1.4 MPI 78

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de ALFA ROMEO Mito 1.4 MPI 78. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw ALFA ROMEO Mito 1.4 MPI 78.

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

sinds 2008

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Mito van het merk ALFA ROMEO. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 185/65 R15 88H Koop vanaf € 38,00
  • 195/55 R16 87H Koop vanaf € 48,00
  • 215/45 R17 87W Bekijk band
  • 215/40 R18 89W Bekijk band

Bandendruk

Bandendruk voor ALFA ROMEO Mito 1.4 MPI 78

De weergegeven bandendruk is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van de auto raadplegen of een kijkje nemen in het bestuurdersportier van jouw ALFA ROMEO Mito.

Acties op dit moment

Bekijk alle acties

Informatie voertuig

  • De ALFA ROMEO Mito 1.4 MPI 78 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 165 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 850 kg voor de voorste as en 850 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw ALFA ROMEO Mito 1.4 MPI 78 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 1.4 MPI 78 motor. Dit komt overeen met een benzinemotor, waarvan elke cilinder over een eigen injector beschikt, die 78 pk produceert voor een cilinder van 1368 cc.
  • De ALFA ROMEO Mito 1.4 MPI 78 is een stadsauto.