Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

ALFA ROMEO

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

Banden voor ALFA ROMEO RZ Cabrio 3.0 V6 207

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de ALFA ROMEO RZ Cabrio 3.0 V6 207. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw ALFA ROMEO RZ Cabrio 3.0 V6 207.

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

van 1992 tot 1993

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een RZ Cabrio van het merk ALFA ROMEO. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 205/55 ZR16 Bekijk band
  • achter: 225/50 ZR16 Bekijk band

Bandendruk

Bandendruk voor ALFA ROMEO RZ Cabrio 3.0 V6 207

De weergegeven bandendruk is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van de auto raadplegen of een kijkje nemen in het bestuurdersportier van jouw ALFA ROMEO RZ Cabrio.

Acties op dit moment

Bekijk alle acties

Informatie voertuig

  • De ALFA ROMEO RZ Cabrio 3.0 V6 207 heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 230 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 1060 kg voor de voorste as en 870 kg voor de achterste wielas.
  • Cabriolet voertuigen zoals jouw ALFA ROMEO RZ Cabrio 3.0 V6 207 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 3.0 V6 207 motor. Dit komt overeen met een motor met 6 cilinders in v-vorm die 207 pk produceert voor een cilinder van 2959 cc.
  • De ALFA ROMEO RZ Cabrio 3.0 V6 207 is een stadsauto.