Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

ALPINA

ALPINA

Banden voor ALPINA D 5 Biturbo 3.0 biturbo 350

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de ALPINA D 5 Biturbo 3.0 biturbo 350. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw ALPINA D 5 Biturbo 3.0 biturbo 350.

Foto ALPINA D 5 D 5 Biturbo

sinds 2011

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een D 5 Biturbo van het merk ALPINA. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 255/35 ZR20 Bekijk band
  • achter: 285/30 ZR20 Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor ALPINA D 5 Biturbo 3.0 biturbo 350

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw ALPINA D 5 Biturbo.

Informatie voertuig

  • De ALPINA D 5 Biturbo 3.0 biturbo 350 heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 270 km/u.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw ALPINA D 5 Biturbo 3.0 biturbo 350 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 3.0 biturbo 350 motor. Dit komt overeen met een benzine- of dieselmotor voorzien van twee turbo's die 350 pk produceert voor een cilinder van 2993 cc.
  • De ALPINA D 5 Biturbo 3.0 biturbo 350 is een hogere middenklasse sedan.