Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

ASTON MARTIN

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

Banden voor ASTON MARTIN Cygnet 1.3 L 98

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de ASTON MARTIN Cygnet 1.3 L 98. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw ASTON MARTIN Cygnet 1.3 L 98.

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

sinds 2010

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Cygnet van het merk ASTON MARTIN. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 175/60 R16 82H Koop vanaf € 46,00

Bandendruk

Bandendruk voor ASTON MARTIN Cygnet 1.3 L 98

De weergegeven bandendruk is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van de auto raadplegen of een kijkje nemen in het bestuurdersportier van jouw ASTON MARTIN Cygnet.

Acties op dit moment

Bekijk alle acties

Informatie voertuig

  • De ASTON MARTIN Cygnet 1.3 L 98 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 170 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 670 kg voor de voorste as en 630 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw ASTON MARTIN Cygnet 1.3 L 98 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 1.3 L 98 motor. Dit komt overeen met een benzinemotor die 98 pk produceert voor een cilinder van 1329 cc.
  • De ASTON MARTIN Cygnet 1.3 L 98 is een stadsauto.