Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

AUDI

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

Banden voor AUDI 90 1.6 TD 80

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de AUDI 90 1.6 TD 80. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw AUDI 90 1.6 TD 80.

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

van 1987 tot 1991

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een 90 van het merk AUDI. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 175/70 R14 84H Bekijk band
  • 195/60 R14 86H Koop vanaf € 42,00

Bandendruk

Bandendruk voor AUDI 90 1.6 TD 80

De weergegeven bandendruk is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van de auto raadplegen of een kijkje nemen in het bestuurdersportier van jouw AUDI 90.

Acties op dit moment

Bekijk alle acties

Informatie voertuig

  • De AUDI 90 1.6 TD 80 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 174 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 880 kg voor de voorste as en 800 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw AUDI 90 1.6 TD 80 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 1.6 TD 80 motor. Dit komt overeen met een turbo dieselmotor die 80 pk produceert voor een cilinder van 1588 cc.
  • De AUDI 90 1.6 TD 80 is een familie-auto.
  • Autobanden met de markeringen AO en RO1 zijn speciaal ontworpen voor AUDI auto's.