Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

CUPRA

CUPRA

Banden voor CUPRA Ateca 2.0 TSI 300

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de CUPRA Ateca 2.0 TSI 300 . Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw CUPRA Ateca 2.0 TSI 300 .

Foto CUPRA Ateca Ateca

sinds 2016

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Ateca van het merk CUPRA. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 225/50 R18 95W Bekijk band
  • 225/45 R19 92W Bekijk band
  • 245/40 R19 94W Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor CUPRA Ateca 2.0 TSI 300

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw CUPRA Ateca.

Informatie voertuig

  • De CUPRA Ateca 2.0 TSI 300 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 245 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 1070 kg voor de voorste as en 1060 kg voor de achterste wielas.
  • 4x4 voertuigen zoals jouw CUPRA Ateca 2.0 TSI 300 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 2.0 TSI 300 motor. Dit komt overeen met een turbo benzinemotor voor de volkswagen groep die 300 pk produceert voor een cilinder van 1984 cc.
  • De CUPRA Ateca 2.0 TSI 300 is een SUV.