Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

DALLARA

DALLARA

Banden voor DALLARA Stradale 2.3 L 400

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de DALLARA Stradale 2.3 L 400. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw DALLARA Stradale 2.3 L 400.

Foto DALLARA Stradale Stradale

sinds 2018

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Stradale van het merk DALLARA. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 205/45 R17 88Y Bekijk band
  • achter: 255/35 R18 94Y Bekijk band
  • voor: 205/40 ZR18 86(Y) Bekijk band
  • achter: 255/30 ZR19 91(Y) Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor DALLARA Stradale 2.3 L 400

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw DALLARA Stradale.

Informatie voertuig

  • De DALLARA Stradale 2.3 L 400 heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 280 km/u.
  • Cabriolet voertuigen zoals jouw DALLARA Stradale 2.3 L 400 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 2.3 L 400 motor. Dit komt overeen met een benzinemotor die 400 pk produceert voor een cilinder van 2300 cc.
  • De DALLARA Stradale 2.3 L 400 is een sportauto.