Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

FORD

FORD

Banden voor FORD Aerostar 3.0

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de FORD Aerostar 3.0. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw FORD Aerostar 3.0.

Foto FORD Aerostar Aerostar

van 1990 tot 1997

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Aerostar van het merk FORD. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 215/70 R14 96S Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor FORD Aerostar 3.0

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw FORD Aerostar.

Informatie voertuig

  • De FORD Aerostar 3.0 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 155 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 1110 kg voor de voorste as en 1190 kg voor de achterste wielas.
  • MPV voertuigen zoals jouw FORD Aerostar 3.0 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 3.0 motor. Dit komt overeen met een die ? pk produceert voor een cilinder van 2986 cc.
  • De FORD Aerostar 3.0 is een een MPV of minibus.