Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

FORD

FORD

Banden voor FORD Thunderbird 3.9 V8 284

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de FORD Thunderbird 3.9 V8 284. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw FORD Thunderbird 3.9 V8 284.

Foto FORD Thunderbird Thunderbird

van 2003 tot 2005

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Thunderbird van het merk FORD. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 235/50 R17 95V Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor FORD Thunderbird 3.9 V8 284

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw FORD Thunderbird.

Informatie voertuig

  • De FORD Thunderbird 3.9 V8 284 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 220 km/u.
  • Cabriolet voertuigen zoals jouw FORD Thunderbird 3.9 V8 284 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 3.9 V8 284 motor. Dit komt overeen met een motor met 8 cilinders in v-vorm die 284 pk produceert voor een cilinder van 2967 cc.
  • De FORD Thunderbird 3.9 V8 284 is een familie-auto.