Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

OPEL

OPEL

Banden voor OPEL GT 2.0 T 264

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de OPEL GT 2.0 T 264. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw OPEL GT 2.0 T 264.

Foto OPEL GT GT

van 2007 tot 2009

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een GT van het merk OPEL. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 245/45 R18 96V Koop vanaf € 101,00

Bandenspanning

Bandenspanning voor OPEL GT 2.0 T 264

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw OPEL GT.

Informatie voertuig

  • De OPEL GT 2.0 T 264 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 229 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 880 kg voor de voorste as en 900 kg voor de achterste wielas.
  • Cabriolet voertuigen zoals jouw OPEL GT 2.0 T 264 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 2.0 T 264 motor. Dit komt overeen met een turbo benzinemotor die 264 pk produceert voor een cilinder van 1998 cc.
  • De OPEL GT 2.0 T 264 is een sportauto.