Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

OPEL

OPEL

Banden voor OPEL Karl 1.0 L 75

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de OPEL Karl 1.0 L 75. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw OPEL Karl 1.0 L 75.

Foto OPEL Karl Karl

sinds 2015

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Karl van het merk OPEL. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 165/65 R14 79T Koop vanaf € 28,66
  • 185/55 R15 82H Koop vanaf € 41,73
  • 195/45 R16 84H Koop vanaf € 48,38

Bandenspanning

Bandenspanning voor OPEL Karl 1.0 L 75

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw OPEL Karl.

Informatie voertuig

  • De OPEL Karl 1.0 L 75 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 170 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 740 kg voor de voorste as en 710 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw OPEL Karl 1.0 L 75 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 1.0 L 75 motor. Dit komt overeen met een benzinemotor die 75 pk produceert voor een cilinder van 999 cc.
  • De OPEL Karl 1.0 L 75 is een stadsauto.