Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

PEUGEOT

PEUGEOT

Banden voor PEUGEOT iOn Elektrisch

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de PEUGEOT iOn Elektrisch. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw PEUGEOT iOn Elektrisch.

Foto PEUGEOT iOn iOn

sinds 2010

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een iOn van het merk PEUGEOT. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 145/65 R15 72S Bekijk band
  • achter: 175/55 R15 77S Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor PEUGEOT iOn Elektrisch

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw PEUGEOT iOn.

Informatie voertuig

  • De PEUGEOT iOn Elektrisch heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 130 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 640 kg voor de voorste as en 820 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw PEUGEOT iOn Elektrisch zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een Elektrisch motor. Dit komt overeen met een turbo benzinemotor die 48 pk produceert voor een cilinder van 0 cc.
  • De PEUGEOT iOn Elektrisch is een stadsauto.