Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

RENAULT

RENAULT

Banden voor RENAULT Turbo 1.4 T 115

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de RENAULT Turbo 1.4 T 115. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw RENAULT Turbo 1.4 T 115.

Foto RENAULT R11 Turbo

van 1984 tot 1989

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Turbo van het merk RENAULT. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 175/65 R14 82H Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor RENAULT Turbo 1.4 T 115

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw RENAULT Turbo.

Informatie voertuig

  • De RENAULT Turbo 1.4 T 115 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 193 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 700 kg voor de voorste as en 670 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw RENAULT Turbo 1.4 T 115 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 1.4 T 115 motor. Dit komt overeen met een turbo benzinemotor die 116 pk produceert voor een cilinder van 1387 cc.
  • De RENAULT Turbo 1.4 T 115 is een stadsauto.