Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

RENAULT

RENAULT

Banden voor RENAULT R4 0.9 L 34

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de RENAULT R4 0.9 L 34. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw RENAULT R4 0.9 L 34.

Foto RENAULT R4 R4

van 1961 tot 1993

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een R4 van het merk RENAULT. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 135/80 R13 70T Koop vanaf € 28,06

Bandenspanning

Bandenspanning voor RENAULT R4 0.9 L 34

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw RENAULT R4.

Informatie voertuig

  • De RENAULT R4 0.9 L 34 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw RENAULT R4 0.9 L 34 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 0.9 L 34 motor. Dit komt overeen met een benzinemotor die 34 pk produceert voor een cilinder van 845 cc.
  • De RENAULT R4 0.9 L 34 is een stadsauto.