Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

RENAULT

RENAULT

Banden voor RENAULT Spider 2.0 L 150

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de RENAULT Spider 2.0 L 150. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw RENAULT Spider 2.0 L 150.

Foto RENAULT Spider Spider

van 1996 tot 1999

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Spider van het merk RENAULT. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 205/50 R16 87V Bekijk band
  • achter: 225/50 R16 92V Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor RENAULT Spider 2.0 L 150

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw RENAULT Spider.

Informatie voertuig

  • De RENAULT Spider 2.0 L 150 heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 210 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 825 kg voor de voorste as en 553 kg voor de achterste wielas.
  • Cabriolet voertuigen zoals jouw RENAULT Spider 2.0 L 150 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 2.0 L 150 motor. Dit komt overeen met een benzinemotor die 150 pk produceert voor een cilinder van 1998 cc.
  • De RENAULT Spider 2.0 L 150 is een sportauto.