Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

RENAULT

RENAULT

Banden voor RENAULT Twizy Elektrisch

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de RENAULT Twizy Elektrisch. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw RENAULT Twizy Elektrisch.

Foto RENAULT Twizy Twizy

sinds 2012

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Twizy van het merk RENAULT. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 125/80 R13 65M Bekijk band
  • achter: 145/80 R13 75M Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor RENAULT Twizy Elektrisch

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw RENAULT Twizy.

Informatie voertuig

  • De RENAULT Twizy Elektrisch heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 80 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 293 kg voor de voorste as en 410 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw RENAULT Twizy Elektrisch zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een Elektrisch motor. Dit komt overeen met een turbo benzinemotor die 15 pk produceert voor een cilinder van 0 cc.
  • De RENAULT Twizy Elektrisch is een stadsauto.