Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

SPYKER

SPYKER

Banden voor SPYKER Spyker C8 4.2 V8 405

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de SPYKER Spyker C8 4.2 V8 405. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw SPYKER Spyker C8 4.2 V8 405.

Foto SPYKER Spyker C8 Spyker C8

sinds 2003

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Spyker C8 van het merk SPYKER. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 235/35 ZR19 Bekijk band
  • achter: 265/30 ZR19 Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor SPYKER Spyker C8 4.2 V8 405

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw SPYKER Spyker C8.

Informatie voertuig

  • De SPYKER Spyker C8 4.2 V8 405 heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 300 km/u.
  • Coup√© voertuigen zoals jouw SPYKER Spyker C8 4.2 V8 405 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 4.2 V8 405 motor. Dit komt overeen met een motor met 8 cilinders in v-vorm die 405 pk produceert voor een cilinder van 4172 cc.
  • De SPYKER Spyker C8 4.2 V8 405 is een sportauto.