Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

TOYOTA

TOYOTA

Banden voor TOYOTA Mirai Hydrogen

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de TOYOTA Mirai Hydrogen. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw TOYOTA Mirai Hydrogen.

Foto TOYOTA Mirai Mirai

sinds 2015

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Mirai van het merk TOYOTA. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 215/55 R17 94W Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor TOYOTA Mirai Hydrogen

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw TOYOTA Mirai.

Informatie voertuig

  • De TOYOTA Mirai Hydrogen heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 175 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 1230 kg voor de voorste as en 1150 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw TOYOTA Mirai Hydrogen zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een Hydrogen motor. Dit komt overeen met een waterstofmotor die 75 pk produceert voor een cilinder van 0 cc.
  • De TOYOTA Mirai Hydrogen is een familie-auto.
  • Autobanden met een A markering zijn speciaal ontworpen voor TOYOTA auto's.