Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN

Banden voor VOLKSWAGEN Iltis 1.7 L 75

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de VOLKSWAGEN Iltis 1.7 L 75. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw VOLKSWAGEN Iltis 1.7 L 75.

Foto VOLKSWAGEN Iltis Iltis

van 1979 tot 1988

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Iltis van het merk VOLKSWAGEN. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 6.50 R16 108L Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor VOLKSWAGEN Iltis 1.7 L 75

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw VOLKSWAGEN Iltis.

Informatie voertuig

  • De VOLKSWAGEN Iltis 1.7 L 75 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • 4x4 voertuigen zoals jouw VOLKSWAGEN Iltis 1.7 L 75 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 1.7 L 75 motor. Dit komt overeen met een benzinemotor die 75 pk produceert voor een cilinder van 1714 cc.
  • De VOLKSWAGEN Iltis 1.7 L 75 is een 4X4.