Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN

Banden voor VOLKSWAGEN XL1 0.8 Hybrid 75

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de VOLKSWAGEN XL1 0.8 Hybrid 75. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw VOLKSWAGEN XL1 0.8 Hybrid 75.

Foto VOLKSWAGEN XL1 XL1

sinds 2013

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een XL1 van het merk VOLKSWAGEN. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 115/80 R15 68T Bekijk band
  • achter: 145/55 R16 73T Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor VOLKSWAGEN XL1 0.8 Hybrid 75

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw VOLKSWAGEN XL1.

Informatie voertuig

  • De VOLKSWAGEN XL1 0.8 Hybrid 75 heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 160 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 450 kg voor de voorste as en 560 kg voor de achterste wielas.
  • Coup√© voertuigen zoals jouw VOLKSWAGEN XL1 0.8 Hybrid 75 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 0.8 Hybrid 75 motor. Dit komt overeen met een aan een elektrische motor gekoppelde benzine- of dieselmotor die 75 pk produceert voor een cilinder van 829 cc.
  • De VOLKSWAGEN XL1 0.8 Hybrid 75 is een compacte sedan.