1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronBarum
  4. chevronVanis AllSeason

Eigenschappen

merk
Barum
model
Vanis AllSeason
gehomologeerd
N/A
soort auto
Bedrijfswagen
Rijstijl
Niet van toepassing
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Omschrijving

De Barum Vanis AllSeason biedt eigenaars van lichte bedrijfsauto’s een evenwichtige oplossing tussen levensduur, veiligheid en prijs.

All season. De Vanis AllSeason is voorzien van brede en diepe groeven voor verhoogde prestaties op besneeuwd wegdek dankzij betere frictie met de sneeuw. Deze prestaties worden bevestigd door het 3PMSF logo. De plaatsing van de groeven vereenvoudigt het remmen in alle rijsituaties.

Rendement. Dankzij de rubbercompound met een hoog silicagehalte kan de band een bevredigend kilometerrendement bieden. De rubbercompound verbetert tevens de rolweerstand om het brandstofverbruik te verlagen.

Robuustheid. De bovenzijde van de flanken is versterkt met een extra rubberlaag om de banden tegen stoeprandschokken te beschermen.

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info