1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronBFGoodrich
  4. chevrong-Grip All Season

Omschrijving

De all season band BFGoodrich g-Grip All Season is geschikt voor een groot aantal auto's en maakt het mogelijk het hele jaar met dezelfde banden te rijden.

Rijgedrag. Stabiel rijgedrag zowel in rechte lijnen als in bochten dankzij de door de middenrib en de massieve schouderblokken verkregen profielstijfheid. Efficiënte verspreiding van water door de brede dwarsgroeven van het directionele profiel.

Winter. Grip op besneeuwde wegen gegarandeerd door de dichte siping die, in combinatie met een hoge insnijding, talloze scherpe randen vormt. Autoband met het 3PMSF label, getest op winterwegen.

Eigenschappen

merk
BFGoodrich
model
g-Grip All Season
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
High Performance
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
ja
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden