1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronBFGoodrich
  4. chevronUrban Terrain T/A

Omschrijving

Veelzijdigheid. Grip op elk type wegdek. Hoofdzakelijk een op weggebruik gerichte autoband die tevens geschikt is voor het rijden op onverharde wegen. All season band getest voor het rijden op sneeuw met het 3PMSF logo.

Levensduur. Langzame en gelijkmatige slijtage door het asymmetrische ontwerp van het rolvlak. Verhoogd kilometerrendement door de aanzienlijke rubberdikte. Een autoband die bestand is tegen kuilen of schokken tegen stoepranden dankzij het versterkte karkas.

Handling. Overbrenging van tractie zelfs op besneeuwde wegen dankzij de talloze snijdende randen van de dwarsgroeven en de veelvoudige lamellen.

Eigenschappen

merk
BFGoodrich
model
Urban Terrain T/A
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
High Performance
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
ja
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden