Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Actualiteit autobanden

Alle nieuwtjes over de Nederlandse en Europese bandenmarkt vind je hier terug. Informatie over nieuwe banden voor personenauto’s en 4x4’s, nieuw uitgebrachte zomerbanden en winterbanden. Nieuws over bandenverkopers of autocentra, de laatste bekendmakingen van de bandenfabrikanten en uiteraard ook berichtgevingen over verschillende vergelijkende bandentests.

Pirelli geeft in Genève zijn P Zero show weg

Salon van Genève 2019: Pirelli biedt de markering van banden voor elektrische voertuigen en gekleurde banden binnen de P Zero reeks aan
Op de internationale Autosalon van Genève heeft Pirelli zijn P Zero reeks in de schijnwerpers gezet. Met name de nieuwe specifieke ‘Elect’ markering en de lancering van de OE ‘Color Edition’ banden stalen de show.

Yokohama Advan Neova AD08RS: de reeks voldoet opnieuw aan de wetgeving

Salon van Genève 2019: de nieuwe Yokohama Advan Neova AD08RS
De Japanse bandenfabrikant Yokohama heeft tijdens de Internationale Autosalon van Genève de lancering van zijn Advan Neova AD08RS semi slick band aangekondigd. Deze leeft de nieuwe Europese regelgeving over de rolweerstand na.

Goodyear Golden Sahara II: het autonome concept uit de jaren 50 met doorschijnende banden

Autosalon van Genève 2019: Goodyear conceptband onder de Golden Sahara II oldtimer
De Amerikaanse fabrikant Goodyear presenteerde een concept uit de jaren 50 met doorschijnende banden. De na al deze jaren teruggevonden: ‘Golden Sahara II’ is te zien op de Internationale Autosalon van Genève.

Yokohama BluEarth-air EF21: zo licht als een veertje voor een zuiniger gebruik

Autosalon Genève 2019: de nieuwe band Yokohama BluEarth air EF21
Yokohama heeft tijdens de Internationale Autobeurs van Genève zijn gloednieuwe en milieuvriendelijke BluEarth-air EF21 gepresenteerd.

De Pirelli P Zero Winter, een winterband die op en top sportief is?

Zijwand van de nieuwe Pirelli sportband P Zero Winter
Pirelli heeft op de Internationale Autosalon van Genève de nieuwste band van zijn P Zero sportreeks gepresenteerd: de P Zero Winter. Deze werd ontworpen in samenwerking met talloze autofabrikanten.

Goodyear Aero, een nieuwe conceptband voor vliegende en zelfrijdende voertuigen

Goodyear Aero conceptband voor vliegende auto's
Goodyear heeft meerdere verrassingen in petto voor de bezoekers van de 2019 editie van de Internationale Autosalon van Genève. Na de bolvormige band in 2016 en de met mos gevulde band in 2018, onthult de Amerikaanse fabrikant dit jaar zijn nieuwe innovatieve conceptband. Deze is ontwikkeld voor de zelfrijdende – en ongetwijfeld ook vliegende - auto’s van morgen.

Michelin onthult zijn nieuwe Pilot Sport 4 SUV op de Salon van Genève 2019

Autoband Michelin Pilot Sport 4 SUV met de OE-markering MO voor Mercedes aanwezig op de 2019 Autobeurs van Genève
De Franse bandenfabrikant Michelin heeft op de Internationale Autosalon van Genève 2019 zijn nieuwste sportband voor SUV’s onthuld: de Pilot Sport 4 SUV.

Autosalon Genève 2019: Cooper lanceert zijn eerste all season band

Cooper Discoverer All Season: de nieuwe vier seizoensband van Cooper die is gepresenteerd op de Autobeurs van Genève 2019
De 89e editie van de Geneva International Motor Show, ofwel de Autosalon van Genève, opent zijn deuren voor het grote publiek van 7 tot 17 maart 2019. Het team van rezulteo mocht op 5 maart al profiteren van een sneak preview, waaronder de onthulling van de Cooper Discoverer All Season. Deze nieuwe vier seizoenen band is ontworpen om tijdens alle omstandigheden het gehele jaar door betrouwbare grip te leveren.

De beste banden voor bedrijfswagens van 2019: de test van TCS en ADAC

Bandentest ADAC bedrijfswagens
Na de zomerbandentest voor stadsauto’s, heeft de Zwitserse Touring Club samen met de ADAC 16 banden voor bestelbusjes in de maat 215/65 R16 getest en met elkaar vergeleken.

Zomerbandentest 2019: de beste banden voor stadsauto’s volgens ADAC en TCS

Bandentest van de beste zomerbanden voor stadsauto’s 2019: de vergelijkende test van ADAC
De Zwitserse Touringclub heeft - samen met de Duitse automobielclub ADAC - hun nieuwe zomerbandentest voor het jaar 2019 uitgebracht. De Zwitserse vereniging vergelijkt 16 zomerbanden voor stadsauto’s, waaronder één 'mystery guest'.