Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Actualiteit autobanden

Alle nieuwtjes over de bandenmarkt vind je hier terug. Informatie over nieuwe banden voor voor personenauto’s en 4x4’s, voor zomer of winter. Nieuws over bandenverkopers of autocentra, de laatste bekendmakingen van de bandenfabrikanten en uiteraard ook berichtgevingen over verschillende vergelijkende bandentests.

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV als eerste uitrusting onder de DS7 Crossback

De nieuwe DS7 Crossback wordt geleverd met Goodyear banden
Goodyear en DS Automobiles hebben een OE samenwerkingscontract ondertekend. De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV zomerband werd geselecteerd voor de eerste uitrusting van de DS7 Crossback.

Debica brengt zijn nieuwe Frigo SUV2 winterband uit

De Debica Frigo SUV2 belooft talloze nieuwigheden voor optimale prestaties de hele winter door
De Poolse fabrikant Debica heeft zijn nieuwe Frigo SUV 2 onthuld. Deze band is geschikt voor alle winterse weeromstandigheden.

We hebben de presentatie van de nieuwe UHP Nokian Wetproof zomerband bijgewoond

rezulteo heeft de nieuwe Nokian Wetproof zomer regenband getest
De fabrikant Nokian streeft ernaar om zich nu niet meer alleen op (extra stevige) winterbanden te richten. Het lanceren van de Wetproof is hier het tastbare bewijs van. Hij wordt gepresenteerd als een echte regenband. We waren bij de presentatie van deze nieuwkomer op het circuit van Portmao, in Portugal.

AutoBild All season bandentest 2018: 27 banden vergeleken in de maat 195/65 R15

Test van 27 door AutoBild vergeleken all season banden 2018/2019
Met de winter voor de deur, onthult AutoBild zijn nieuwe all season bandentest voor het jaar 2018. Het blad heeft de 27 banden in de maat 195/65 R15 allereerst onderworpen aan een remtest om vervolgens de 10 best presterende vier seizoensbanden met elkaar te vergelijken.

Bridgestone lanceert zijn 'Mobox' bandenservice abonnement

Brigestone heeft tijdens de Paris Motor show zijn Mobox service aangekondigd: verhuur van autobanden en onderhoud
Tijdens de Paris Motor show 2018 heeft de Japanse fabrikant Bridgestone zijn nieuwe abonnement voor banden en het onderhoud ervan onthuld. Spaanse en Franse consumenten kunnen zich voor €7,- per maand abonneren op gehuurde autobanden van premium merken. Hoe zou deze service ontvangen worden door Nederlandse automobilisten?

Vergelijkende winterbandentest 2018: ADAC test 29 winterbanden

De ADAC is onder andere naar Ivalo in Finland gegaan om de banden op dikke lagen sneeuw te testen
Voor de editie 2018 van zijn winterbandentest, heeft de Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC) 29 winterbanden in de maten 175/65 R14 en 205/55 R16 getest.

We waren aanwezig bij de presentatie van de nieuwe UHP Nokian Powerproof zomerband

Nokian Powerproof test Portugal
Nokian heeft met de lancering van de Powerproof opnieuw bewezen dat high performance in zijn DNA verankerd ligt. Onder het wakend oog van de vermaarde Finse ex F1-coureur Mika Hakkinen werd er op het circuit van Portimao, Portugal een nieuwe band getest. We zijn polshoogte gaan nemen of de door Nokian aangekondigde prestaties waargemaakt werden.

Bridgestone maakt voor zijn nieuwste modellen gebruik van de DriveGuard Runflat technologie

Bridgestone rust zijn runflat banden uit met de DriveGuard technologie
De DriveGuard Runflat technologie van Bridgestone was tot nu toe voorbehouden aan bepaald type producten. Tijdens de Internationale Autosalon in Parijs heeft de fabrikant aangekondigd dat deze vanaf nu beschikbaar is voor zijn nieuwste banden.

Tijdens de Mondial Paris Motor Show presenteert Michelin de capaciteiten van zijn banden in versleten staat

Michelin informeert op de Mondial de l'Automobile over de prestaties van zijn versleten banden
Michelin heeft tijdens de Mondial de l’Auto te Parijs benadrukt dat zijn banden zelfs bij een hoge mate van slijtage uitstekende prestaties bieden.

Bridgestone lanceert zijn My Speedy auto-onderhoud app

De geconnecteerde Bridgestone MySpeedy oplossing voor het onderhoud van je auto
Bridgestone heeft op de Paris Motor Show zijn My speedy app voor smartphones onthuld. Hiermee kun je in realtime de staat van je auto checken.