Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Actualiteit autobanden

Alle nieuwtjes over de bandenmarkt vind je hier terug. Informatie over nieuwe banden voor voor personenauto’s en 4x4’s, voor zomer of winter. Nieuws over bandenverkopers of autocentra, de laatste bekendmakingen van de bandenfabrikanten en uiteraard ook berichtgevingen over verschillende vergelijkende bandentests.

Giti verzorgt de uitrusting af-fabriek van 3 Volkswagen-groep SUV's

Volkswagen T-Roc op Giti banden
De Singaporese bandenfabrikant Giti Tire heeft aangekondigd de GitiPremium SUV PX1 band te leveren als eerste uitrusting voor de compacte SUV's Škoda Karoq, Seat Ateca en Volkswagen T-Roc.

3 Goodyear banden als OE op de SUV Volkswagen Touareg

Goodyear verzorgt de eerste uitrusting van de Volkswagen Touareg
Goodyear heeft aangekondigd door Volkswagen geselecteerd te zijn voor de eerste uitrusting van de Touareg. Deze nieuwe SUV kan af-fabriek geleverd worden met drie verschillende typen banden van de Amerikaanse bandenfabrikant.

Victra Sport 5: de sportband van Maxxis

De nieuwe aan sportauto's gewijde Maxxis Victra Sport 5 zomerband
Maxxis heeft tijdens de Tire Cologne beurs in Duitsland de nieuwe versie van zijn sportband onthuld. De Victra Sport 5 zal aan het einde van het jaar op de markt komen.

Nexen Breathre: de luchtzuiverende conceptband

Het merk Nexen presenteert zijn ecologische Breathre band op de Tire Cologne
De Zuid-Koreaanse bandenfabrikant Nexen heeft tijdens de Tire Cologne beurs in Duitsland zijn ecologische Breathre conceptband gepresenteerd.

Hankook levert zomer- en winterbanden voor de eerste uitrusting onder de BMW X3

BMW rust zijn X3 uit met zomer- en winterbanden van Hankook
Hankook heeft bekend gemaakt dat het de eerste uitrusting van de BMW X3 zal verzorgen. De vanaf nu verkrijgbare X3 kan uitgerust worden met de Winter i*cept evo2 SUV winterbanden of Ventus S1 evo2 SUV zomerbanden.

Falken hernieuwt zijn all season reeks met de Euroall Season AS210

Euroall Season AS210, de nieuwe all season van Falken
Tijdens de 'Tire Cologne' beurs in Duitsland, heeft de Duitse bandenfabrikant Falken zijn nieuwe Euroall Season AS210 band onthuld. Deze vervangt het voorgaande all season model, de Euroall Season AS200.

Nexen onthult zijn nieuwe banden op de Tire Cologne

De Nexen stand op de Tire Cologne
De Zuid-Koreaanse fabrikant Nexen heeft tijdens de Tire Cologne beurs in Duitsland zijn nieuwe banden gepresenteerd: de N’Fera Sport en de Roadian AT 4x4.

Bridgestone laat BMW gebruik maken van hun 'Ologic' technologie

Bridgestone Ecopia EP500 ologic BMW i3
Bridgestone heeft de volgende stap van zijn samenwerking met BMW aangekondigd. Dit betreft banden voor de elektrische i3 reeks. De fabrikant zal zijn 'Ologic' technologie voor de eerste keer in een sportband gebruiken.

Wintrac Pro: Vredestein presenteert een nieuwe UHP winterband in Keulen

De Nederlandse bandenfabrikant Vredestein heeft op The Tire Cologne beurs in Duitsland zijn nieuwe winterband onthuld. De Wintrac Pro is een UHP winterband voor krachtige voertuigen.

Cooper lanceert de Discoverer AT3 tijdens Tire Cologne

Bandenreeks Cooper Discoverer voor SUV’s en 4x4's.
Cooper Tire heeft tijdens de Tire Cologne beurs de nieuwe Discoverer AT3 all season bandenreeks onthuld.