Rezulteo
Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Over autobanden

Ontdek hier alle nieuw gelanceerde banden, de laatste innovaties op de bandenmarkt en alle nieuws en actualiteit wat betreft autobanden.

Cooper onthult de Discoverer AT3 LT en XLT banden voor 4WD en pick-ups

De Cooper Discoverer AT3 LT en XLT 4WD banden met het 3PMSF label: voor pick-ups en terreinwagens op sneeuw en modder
Het merk Cooper Tires voegt twee nieuwe 4WD zomerbanden aan zijn assortiment toe: de Discoverer AT3 LT en de Discoverer AT3 XLT. De twee banden worden weldra op de Europese markt gebracht en hebben reeds hun sporen verdiend in de USA. Ze hebben het 3PMSF label voor off-road gebruik, zelfs op sneeuw en modder.

Yokohama bereidt de komende winter voor met de iceGuard iG53 winterband

Yokohama iceGuard iG53 winterbanden: grip en handling op sneeuw
De Yokohama iceGuard iG53, de nieuwe winterband voor een groot aantal modellen personenauto’s (compacte auto’s, sedans, SUV’s) zal vanaf de herfst te koop zijn. Hij dekt een groot aantal bandenmaten. Een band voor op sneeuw en ijs die garant staat voor zowel optimale rijsensaties als veiligheid.

Nokian Snowproof P: een winterband die blijft plakken

Nokian Snowproof P winterband voor op sneeuw en ijs
Het bandenmerk Nokian heeft nu al de lancering van zijn nieuwe, voor landen in Midden-Europa bestemde UHP winterband bekend gemaakt: de Snowproof P. Nokian belooft hoogwaardige prestaties wat betreft wegligging en grip op winterwegen zodat personenauto’s volledig veilig de weg op kunnen.

De Yokohama GEOLANDAR CV G058: een M+S zomerband voor SUV’s en pick-ups

Yokohama Geolandar CV G058 M+S zomerband voor SUV’s et pick-up’s
Yokohama onthult nog meer weldra verkrijgbare nieuwe banden. Dit keer is het de beurt aan de GEOLANDAR CV G058. Deze M+S band voor SUV’s en pick-ups is ontworpen om op veilige wijze lange trajecten af te leggen en brandstof uit te sparen.

Yokohama BluEarth GT-AE51: gericht op brandstofbesparingen

Yokohama brengt een nieuwe SUV zomerband uit: de BluEarthGT-AE51
Met het uitbrengen van de nieuwe BluEarth GT-AE51 zomerband komend voorjaar, beoogt Yokohama de verkoop van brandstofbesparende en milieuvriendelijkere banden voort te zetten.

Yokohama BluEarth*Winter V906: een multi-technologische winterband

Yokohama BluEarth Winter V906 winterband: grip en rolweerstand
De nieuwe Yokohama BluEarth*Winter V906 winterband komt in de herfst in 30 verschillende bandenmaten uit. De band is onder andere ontworpen voor stadsauto’s en volgt de BluEarth*Winter V905 op, met verbeterde prestaties dankzij nieuwe technologieën.

Continental lanceert zijn nieuwe WinterContact TS 870 winterband

De Continental WinterContact TS 870 winterband biedt uitmuntende grip op sneeuw
De nieuwe Continental WinterContact TS 870 winterband komt uit in de herfst van dit jaar en belooft verbeterde resultaten vergeleken met de TS 860. Dit is uiteraard goed nieuws voor eigenaren van compacte auto’s en auto’s uit het middensegment zoals de Golf, de BMW 1 Serie en de Citroën C4. Grip op sneeuw, korte remweg; levensduur en rijcomfort: zal hij tijdens het volgende testseizoen bij de beste winterbanden horen?

Goodyear reCharge Concept: in een handomdraai je banden vervangen met een capsule

Profiel van de Goodyear reCharge-conceptband voor de presentatie op de Autosalon van Genève
Goodyear heeft, zoals elke jaar, een nieuwe conceptband gepresenteerd op de Autosalon van Genève. Voor deze editie van 2020 onthult de Amerikaanse fabrikant een zelfherstellende band die zich, dankzij een specifieke capsule, in een handomdraai aan de rijsituaties kan aanpassen.

Laufenn S FIT EQ + en G FIT EQ +: zomerbanden voor comfort en performance

Laufenn zomerbanden, Hankook submerk: Laufenn S en G FIT EQ +
Dit voorjaar brengt Laufenn zijn nieuwe generatie Plus zomerbanden voor auto’s en SUV’s op de markt: Laufenn S FIT EQ + en G FIT EQ + De één is ontworpen voor optimale remprestaties op nat wegdek en een beperkt risico op aquaplaning. De ander is bestemd voor lange trajecten en richt zich op hoogwaardig rijcomfort. Welke technologieën werden er gebruikt? Wanneer zijn ze verkrijgbaar?

Goodyear EfficientGrip Performance 2: de beste band qua duurzaamheid

Test meest duurzame zomerband van de Goodyear EfficientGrip Performance 2
De duurzaamheid en de remprestaties maken de Goodyear EfficientGrip Performance 2 zomerband tot een veelzijdige en hoge prestaties leverende band. Deze nieuwe generatie zomerband, komt, net als zijn voorganger, als winnaar uit de bus tijdens de tests van TÜV SÜD terwijl hij nog maar net op de markt is.