Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Over autobanden

Ontdek hier alle nieuw gelanceerde banden, de laatste innovaties op de bandenmarkt en alle nieuws en actualiteit wat betreft autobanden.

Welke autoband is geschikt de Ford Fiesta? Onze selectie van de beste banden voor dit type Ford

Banden voor de Ford Fiesta: welke band in welke gehomologeerde maten?
Welke soort autoband moet je kiezen als je in een Ford Fiesta rijdt? Het betreft een model auto dat in Nederland en andere Europese landen uiterst populair is en al jarenlang op de Nederlandse weg te vinden is. Bekijk hier de beste banden voor de Ford Fiesta wat betreft de meest voorkomende bandenmaten voor velgdiameters van 15 t/m 18 inch.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5: veelzijdigheid zonder performance compromis

De nieuwe Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 Ultra High Performance band van Goodyear
Goodyear onthult zijn nieuwe generatie UHP banden. De Eagle F1 Asymmetric 5 zal de uiterst populaire Eagle F1 Asymmetric 3 gaan vervangen. De Amerikaanse bandenfabrikant heeft zichzelf als doel gesteld een zo evenwichtig mogelijke zomerband te ontwikkelen.

Continental EcoContact 6, de nieuwe zomerreferentie van de Duitse fabrikant

De nieuwe Continental EcoContact 6 zomerband werd ontworpen voor veiligheid en besparingen
Continental kondigt de komst van hun nieuwe EcoContact 6 band voor personenauto’s aan. Net als zijn voorganger wordt deze band gezien als referentie binnen de categorie zomerbanden. Het motto: besparingen boven alles!

Debica brengt zijn nieuwe Frigo SUV2 winterband uit

De Debica Frigo SUV2 belooft talloze nieuwigheden voor optimale prestaties de hele winter door
De Poolse fabrikant Debica heeft zijn nieuwe Frigo SUV 2 onthuld. Deze band is geschikt voor alle winterse weeromstandigheden.

Hankook vernieuwt zijn UHP banden reeks met het uitbrengen van de Ventus S1 evo 3

Nieuwe UHP band: Hankook Ventus S1 evo 3
Hankook presenteert zijn nieuwe UHP band voor personenauto's en SUV's. De Ventus S1 evo 3 streeft ernaar een referentie op de markt te worden.

Top 10 all season banden 2018/2019: de selectie van onze experts

De 10 beste all season banden merken om het hele jaar door te rijden
Heb je besloten om dit jaar all season banden te kopen? Om je te helpen bij je keuze, bieden onze bandenexperts je een selectie van de beste all season banden voor het seizoen 2018/2019 aan.

Michelin Alpin 6: duurzame prestaties voor extreme winters

De nieuwe Michelin Alpin6 winterband: betere prestaties op sneeuw
Michelin onthult de details van de langverwachte Alpin 6. De fabrikant vernieuwt zijn reeks met een nieuwe, op het komende winterseizoen gerichte band.

Apollo onthult zijn nieuwe Aspire XP Winter band

Apollo Aspire XP Winter, winterband
De Indiase fabrikant Apollo Tyres heeft zijn nieuwe Aspire XP Winter band onthuld. Hij breidt zijn aanbod maten binnen dit segment hiermee aanzienlijk uit.

De Europese Commissie stelt een nieuw bandenlabel voor

Het bandenlabel helpt je de juiste band te kiezen.
Bijna 6 jaar na het instellen van het Europese bandenlabel, stelt de Europese Commissie voor het label te herzien en er nieuwe kenmerken aan toe te voegen. Dit initiatief wordt door meerdere belanghebbenden op de markt toegejuicht.

Top 7 van de beste winterbanden 2018/2019: de selectie van onze experts

Winterbanden kopen? rezulteo heeft een top 7 samengesteld voor een veilige keuze
We bieden je opnieuw een selectie winterbanden die door onze experts is samengesteld. Hierbij is met name gelet op een juiste verhouding voor prijs en kwaliteit. Als je zeker wilt zijn dat je de goede winterbanden koopt, check dan deze top 7 en kijk via onze bandenvergelijker bij welke Nederlandse bandenverkoper je het goedkoopst uit bent.