Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Onze selectie all season banden 2017/2018

Autobanden vervangen is een serieuze zaak. Om een verkeerde keuze te voorkomen, selecteerden wij de beste all season banden op de markt voor de jaren 2017 en 2018.

Top-All seasonbanden-2017

Copyright © Fotolia

De markt voor vierseizoenenbanden kenmerkt zich door een gestage groei. Dit type autobanden richt zich tot automobilisten die in wisselende situaties rijden en is aantrekkelijk veelzijdig.

Hoewel dit type banden tegen alle situaties opgewassen is, biedt het niet dezelfde prestaties als een winterband in de winter of een zomerband in de zomer! De keuze voor een all season band is dus voornamelijk een compromis. Een gewaarschuwd mens telt voor twee…

Onze selectie omvat autobanden die verkrijgbaar zijn in de meest gangbare maten en met uiteenlopende prijzen. De volgorde is louter alfabetisch en is niet gebaseerd op een indeling naar prestaties.

Firestone Multiseason

firestone-multiseason

Copyright © Firestone

Deze band is hoofdzakelijk gericht op kleine maten en dus op compacte en stadsauto’s. Het is uitermate geschikt voor personen die in en rond de stad rijden en af en toe met sneeuw de weg op gaan.

Vergelijk prijzen van deze band in mijn maat

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

goodyear-vector-4seasons-gen-2

Copyright © Goodyear

Dit is ongetwijfeld één van de beste banden in dit segment. De Vector 4Seasons Gen-2 profiteert van de ervaring van Goodyear op het vlak van all seasonbanden en geeft daarom een uiterst geavanceerd resultaat. 

Vergelijk prijzen van deze band in mijn maat

Michelin CrossClimate +

Deze vervanger van de CrossClimate biedt op sommige punten verbeteringen en is niet weg te denken uit het segment. Het biedt uitstekende prestaties op natte wegen, correcte grip op sneeuw en kenmerkt zich door een verlengde levensduur.

Meer weten over de Michelin Cross Climate

Vergelijk prijzen van deze band in mijn maat

Nokian Weatherproof

nokian-weatherproof

Copyright © Nokian

Nokian is de onbetwistbare winterbandenspecialist. De Weatherproof heeft dan ook de winterprestaties in zijn aderen stromen. Het is uitstekend geschikt om af en toe sneeuw het hoofd te bieden en kan ook probleemloos alle overige situaties aan.

Meer weten over deze band

Vergelijk prijzen van deze band in mijn maat

Pirelli Cinturato All Season Plus

Een allround band die verkrijgbaar is in diameters van 14 t/m 17 inch. De band maakt gebruik van moderne technologieën zoals de Seal Inside die de band tegen lekken beschermt.

Vergelijk prijzen van deze band in mijn maat

 Vredestein Quatrac 5

vredestein-quatrac-5

Copyright © Vredestein

Vredestein is een fabrikant die al een aardige ervaring heeft opgebouwd op het gebied van all season banden. De Quatrac 5 is dus een veilige keuze en is over het algemeen verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.

Vergelijk prijzen van deze band in mijn maat

LEES OOK

Yokohama Geolandar M/T G003: all terrain, van de technologie tot de look

Yokohama heeft tijdens de internationale Autosalon van Genève de nieuwkomer binnen het bandenaanbod voor SUV's en pick-ups gepresenteerd, de Geolandar M/T G003.

Yokohama gaat de all season markt op met de BluEarth-4S AW21

Yokohama heeft tijdens de internationale Autosalon van Genève zijn eerste model all season banden voor de Europese markt gepresenteerd: de BluEarth-4S AW21.

Autosalon van Genève : de nieuwe Apollo Aspire XP richt zich op comfort en veiligheid

De Indisch-Nederlandse bandenfabrikant Apollo Vredestein heeft zojuist zijn nieuwe zomerband genaamd Apollo Aspire XP gelanceerd. De fabrikant beloofd een combinatie van rijcomfort en hoge veiligheid en prensenteerde vandaag deze autoband tijdens de Autosalon van Genève 2018. De Zwitserse salon opent haar deuren van 8 tot en met 18 maart voor het publiek.

Michelin CrossClimate: de reeks breidt zich uit met de Agilis

Michelin heeft de uitbreiding van de CrossClimate reeks aangekondigd met het lanceren van de Agilis CrossClimate voor bedrijfsauto's en bestelbusjes.