Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Over bandenmerken

Conceptbanden, nieuwe samenwerkingen en evenementen. Ontdek alle nieuwtjes over de bandenfabrikanten in deze nieuwsrubriek

De Michelin Uptis, de luchtloze en lekbestendige band, valt in de prijzen

De lekbestendige, luchtloze Michelin Uptis band bekroond om zijn innoverende karakter
Michelin onthulde in het begin van 2019 een lekbestendige band met de naam Uptis (Unique Punsture-proof Tire System). Door de inzet van de Franse fabrikant in Onderzoek en Ontwikkeling kwam er een prototype tot stand. Deze kreeg drie awards voor de innovatie op het gebied van veiligheid voor automobilisten, kostenbesparingen en duurzame mobiliteit.

De Pirelli-kalender 2020 gaat ‘op zoek naar Julia’

Pirelli-kalender 2020: Paolo Roversi heeft Claire Foy als Julia gefotografeerd
De 47e editie van de Pirelli-kalender ‘Op zoek naar Julia’ is geïnspireerd op de tijdloze tragedie ‘Romeo en Julia’ van Shakespeare. Het is de eerste keer dat de beelden voor de kalender door een Italiaanse fotograaf geschoten werden. The Cal, van de hand van Paolo Roversi, werd onthuld in de plaats waar het drama van het toneelstuk zicht afspeelt, in Verona, en meer precies in het Teatro Filarmonico.

Pirelli P Zero World opent zijn montagecenter voor luxe banden te Melbourne

Pirelli P Zero World showt luxe auto’s in Melbourne
Na de opening van vier bandencenters in Los Angeles in 2016, München in 2017, Monaco in 2018 en Dubai begin 2019, opent het vijfde P Zero World bandencenter zijn deuren in Australië, te Melbourne. Pirelli verspreidt zijn vermaarde bandenreeks zo in alle windstreken. Het pluspunt? Het merk biedt zijn klanten luxe producten en hoogwaardige diensten.

Conti CARE: de Continental conceptband van morgen

De op de IAA van Frankfurt gepresenteerde Conti CARE conceptband
De Duitse fabrikant Continental was aanwezig op de IAA autobeurs te Frankfurt. Hij presenteerde zijn innovatieve conceptband die gelinkt is aan een geconnecteerde velg voor een optimaal beheer van de mobiliteit.

Michelin als virtuele bandenleverancier in het Gran Turismo Sport videospel

Michelin speelt een rol in de Gran Turismo Sport game
De Franse bandenfabrikant Michelin heeft een samenwerking met Sony en PlayStation aangekondigd om de officiële partner voor de bandentechnologie in het racespel Gran Turismo te worden.

Toyo Tires lanceert zijn eerste Europese R&D center

Toyo nieuw R&D center in Duitsland
De Japanse fabrikant Toyo Tires heeft de opening van een nieuw Onderzoeks- en Ontwikkelingscenter in Duitsland bekend gemaakt. Dit is het eerste technische center van het merk in Europa.

Falken Tyre ontwikkelt een chip waarmee de door de banden opgewekte energie opgevangen kan worden

Falken banden energie
De Japanse fabrikant Falken Type werkt een technologie uit om de door de rotatie en de vervorming van de banden opgewekte elektriciteit te kunnen gebruiken.

Autofabrikanten groepen en de bijbehorende bandmarkeringen

Autofabrikanten groepen
In dit artikel biedt rezulteo je een overzicht van de grootste groepen autofabrikanten en hun eventuele specifieke bandmarkeringen.

Het succes van Continental op de OE markt

Continental succesmarkt OE
De grootste Europese autofabrikanten kiezen Continental banden voor de eerste uitrusting

Nokian SnapSkan viert de miljoenste scan

SnapSkan Nokian Tyres
De door Nokian Tyres ontworpen digitale SnapSkan bandenanalyseservice heeft in mei de 1 miljoen bandenscans bereikt. De resultaten van deze in Finland uitgevoerde scans wijzen uit dat 10% van de Finse bestuurders met banden rijden die in een gevaarlijke staat verkeren.