Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Over bandenmerken

Conceptbanden, nieuwe samenwerkingen en evenementen. Ontdek alle nieuwtjes over de bandenfabrikanten in deze nieuwsrubriek

Giti verzorgt de uitrusting af-fabriek van 3 Volkswagen-groep SUV's

Volkswagen T-Roc op Giti banden
De Singaporese bandenfabrikant Giti Tire heeft aangekondigd de GitiPremium SUV PX1 band te leveren als eerste uitrusting voor de compacte SUV's Škoda Karoq, Seat Ateca en Volkswagen T-Roc.

3 Goodyear banden als OE op de SUV Volkswagen Touareg

Goodyear verzorgt de eerste uitrusting van de Volkswagen Touareg
Goodyear heeft aangekondigd door Volkswagen geselecteerd te zijn voor de eerste uitrusting van de Touareg. Deze nieuwe SUV kan af-fabriek geleverd worden met drie verschillende typen banden van de Amerikaanse bandenfabrikant.

Nexen Breathre: de luchtzuiverende conceptband

Het merk Nexen presenteert zijn ecologische Breathre band op de Tire Cologne
De Zuid-Koreaanse bandenfabrikant Nexen heeft tijdens de Tire Cologne beurs in Duitsland zijn ecologische Breathre conceptband gepresenteerd.

Hankook levert zomer- en winterbanden voor de eerste uitrusting onder de BMW X3

BMW rust zijn X3 uit met zomer- en winterbanden van Hankook
Hankook heeft bekend gemaakt dat het de eerste uitrusting van de BMW X3 zal verzorgen. De vanaf nu verkrijgbare X3 kan uitgerust worden met de Winter i*cept evo2 SUV winterbanden of Ventus S1 evo2 SUV zomerbanden.

Bridgestone laat BMW gebruik maken van hun 'Ologic' technologie

Bridgestone Ecopia EP500 ologic BMW i3
Bridgestone heeft de volgende stap van zijn samenwerking met BMW aangekondigd. Dit betreft banden voor de elektrische i3 reeks. De fabrikant zal zijn 'Ologic' technologie voor de eerste keer in een sportband gebruiken.

Nokian start met de bouw van een nieuwe testcentrum in Spanje

Bouwproject van het nieuwe Nokian testcentrum in Spanje
De Finse bandenfabrikant Nokian is begonnen met de bouw van een technologische testcentrum in Spanje. Dit centrum in de omgeving van Toledo, te Santa Cruz de la Zarza zal in 2020 in gebruik genomen worden.

Bridgestone zet zich in voor een kringloopprogramma

CE 100 Circular Economy 100, het programma van de Ellen MacArthur foundation
De Japanse fabrikant Bridgestone sluit zich aan bij de Ellen MacArthur stichting en wil zich inzetten voor de kringloopeconomie.

De Bridgestone Turanza T005 als eerste uitrusting onder de Mercedes A klasse

La Mercedes Classe A équipée de Bridgestone Turanza T005 est présentée au salon de l’automobile d’Amsterdam
De Japanse bandenfabrikant zal een nieuwe versie van de Turanza T005 Premium autoband uitbrengen voor de Mercedes A klasse.

Hankook verlengt samenwerking met de UEFA Europa League tot in 2021

De Zuid-Koreaanse fabrikant Hankook Tire bevond zich in het Parc OL in Lyon om de partnership met de UEFA Europa League te verlengen. Dit gebeurde tijdens de finale tussen Olympique de Marseille en Atlético Madrid.

Het programma van Michelins Movin’On conferentie is bekend

Michelin presenteert het volledige programma van de 'Movin'On' topconferentie. Deze vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni te Montreal. Doel: de stadsmobiliteit van morgen in de schijnwerpers zetten.