Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Bridgestone Dueler H/P Sport als eerste uitrusting voor nieuwe Porsche Cayenne

De Bridgestone Dueler H/P Sport voor de eerste uitrusting onder de nieuwe Porsche Cayenne in twee maten beschikbaar zijn.

Porsche Cayenne Bridgestone Dueler H/P Sport

De nieuwe Porsche Cayenne zal bij oplevering uitgerust worden met de Bridgestone Dueler H/P Sport banden - Copyright © Porsche

EEN EUROPESE PRODUCTIE

Porsche heeft ervoor gekozen om de nieuwe generatie van het Cayenne model uit te rusten met de Bridgestone Dueler H/P Sport. De band zal beschikbaar zijn in de velgmaten 19 en 20 inch voor de.

Om aan alle vereisten van Porsche te voldoen, werd de band ontwikkeld in het Europese innovatiecentrum in Rome. De productie van de band zal plaatsvinden in de fabriek van de Japanse bandenfabrikant in Poznan, Polen. Deze specifieke sportband van Bridgestone zal dus voor 100% in Europe worden ontwikkeld en vervaardigd. 

Bridgestone Dueler HP Sport

Copyright © Bridgestone

EEN SPECIALE PORSCHE MARKERING

De Cayenne is een uiterst sportieve SUV. Daarom dat Porsche verschillende wielmaten aan de voor- en achterzijde voorziet. Een pluspunt volgens Bridgestone die bevestigt dat dit de stabiliteit en de dynamiek van het voertuig verbetert in bochten.

Volgens Christophe De Valroger, vicecoorzitter van de OE afdeling van Bridgestone Europa, versterkt deze samenwerking de positie van de bandenfabrikant op de markt voor eerste uitrustingen: “We zijn heel trots dat we wederom geslecteerd werden om een legendarisch voertuig uit te rusten. Dit weerspiegelt onze knowhow en is het bewijs dat we producten en technologieën van topkwaliteit aanbieden”.

De derde generatie van de Porsche Cayenne is bij de lancering verkrijgbaar met twee types benzinemotors en is binnenkort ook beschikbaar in hybride versie. Voor dit model heeft de Duitse fabrikant het accent gelegd op het sportieve. Er waren dan ook autobanden nodig die de specifieke kenmerken van de nieuwe Porsche tegemoet kunnen komen. De Bridgestone Dueler H/P wordt voorzien van de N0 markering op de zijwand als bewijs van de homologatie van Porsche.

LEES OOK

Bridgestone banden als eerste uitrusting onder Audi A7 en Renault Mégane RS

Op de internationale Autosalon van Genève heeft Bridgestone aangekondigd dat het de zomerbanden voor de eerste uitrusting van de Audi A7 en de Renault Mégane RS zal leveren.

Goodyear onthult intelligente band voor beheerders van wagenparken

Op de internationale Autosalon van Genève heeft Goodyear een prototype van een intelligente band voor de beheerders van wagenparken gepresenteerd.

Cyber Car: de nieuwe geconnecteerde rijomgeving van Pirelli banden

Op de 88e internationale Autosalon van Genève, heeft Pirelli een nieuw systeem onthuld om de band met het voertuig te verbinden: Cyber Car.

Goodyear presenteert de nieuwe Electric Drive technologie voor efficiënte banden

Goodyear heeft op de internationale autosalon van Genève zijn nieuwe technologie voor elektrische voertuigen, de Electric Drive, onthuld.