Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Nexen N’Blue HD Plus voor Volkswagen, Seat en Skoda

De N’Blue HD Plus van Nexen zal als eerste uitrusting onder talloze voertuigen van Volkswagen, Seat en Skoda te vinden zijn.

Nexen N’Blue HD Plus

De Nexen N’Blue HD Plus als eerste uitrusting van 6 voertuigen van Seat, Skoda en Volkswagen © Nexen

Nexen overtuigt 3 autofabrikanten

De Nexen N’Blue HD Plus maakte een goede indruk op Volkswagen, Seat en Skoda. Alle drie de autofabrikanten besloten immers om deze band als eerste uitrusting te gebruiken voor meerdere van hun auto’s die in Europe worden verkocht. De zomerband biedt uitstekende grip op zowel droge als natte wegen. Daarnaast maakt deze band ook brandstofbesparingen mogelijk door een lagere rolweerstand.

Tijdens het Internationale Autosalon van Frankfurt presenteerde Volkswagen de nieuwe Polo. Het is dan ook deze auto die zal worden uitgerust met de Nexen band in de maat 215/45R17 91W. Voor de T-roc, de compacte SUV van Volkswagen, zal de band uitsluitend in Portugal beschikbaar zijn in twee maten.

Seat kiest de N’blue HD Plus in de maat 215/45R17 91W voor zijn bestseller, de Ibiza. Ook de kleine SUV Ateca van de Spaanse fabrikant zal worden uitgerust met deze band, maar dan in de maat 215/60R16 95V.

Wat betreft het Tsjechische Skoda, zal de zomerband van Nexen gemonteerd worden onder het luxe model Superb en de compacte Karoq SUV. Beiden zullen op de maat 215/60R16 95V rijden.

LEES OOK

Bridgestone banden als eerste uitrusting onder Audi A7 en Renault Mégane RS

Op de internationale Autosalon van Genève heeft Bridgestone aangekondigd dat het de zomerbanden voor de eerste uitrusting van de Audi A7 en de Renault Mégane RS zal leveren.

Goodyear onthult intelligente band voor beheerders van wagenparken

Op de internationale Autosalon van Genève heeft Goodyear een prototype van een intelligente band voor de beheerders van wagenparken gepresenteerd.

Cyber Car: de nieuwe geconnecteerde rijomgeving van Pirelli banden

Op de 88e internationale Autosalon van Genève, heeft Pirelli een nieuw systeem onthuld om de band met het voertuig te verbinden: Cyber Car.

Goodyear presenteert de nieuwe Electric Drive technologie voor efficiënte banden

Goodyear heeft op de internationale autosalon van Genève zijn nieuwe technologie voor elektrische voertuigen, de Electric Drive, onthuld.