Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Pirelli P Zero World opent zijn montagecenter voor luxe banden te Melbourne

Na de opening van vier bandencenters in Los Angeles in 2016, München in 2017, Monaco in 2018 en Dubai begin 2019, opent het vijfde P Zero World bandencenter zijn deuren in Australië, te Melbourne. Pirelli verspreidt zijn vermaarde bandenreeks zo in alle windstreken. Het pluspunt? Het merk biedt zijn klanten luxe producten en hoogwaardige diensten.

Pirelli P Zero World showt luxe auto’s in Melbourne

Er wordt een nieuwe P Zero World geopend in een wijk van Melbourne. © Pirelli

P Zero World: een luxe bandenboetiek

P Zero World is een concept van het bandenmerk Pirelli. De high performance P Zero banden van het merk reizen zo de hele wereld rond. De nieuwste boetiek opent te Melbourne in Australië. Met een oppervlakte van 1.200m² en vijf serviceruimtes, krijgen de klanten en eigenaren van luxe en sportauto’s zo toegang tot exclusieve producten. Ze kunnen hier het hele Pirelli aanbod met onder andere de prestatievolle P Zero Trofeo R sportband of de op oldtimers gerichte ultramoderne Pirelli Collezione banden ontdekken. Maar deze boetieks bieden meer dan alleen autobanden. P Zero World levert tevens banden voor motoren en fietsen. Daarnaast heeft Pirelli Design tevens een aanbod merchandising artikelen ontwikkeld in samenwerking met wereldwijd bekende merken zoals Montblanc, Puma en Technorib.

Wat betreft de diensten op maat, biedt P Zero World zijn klanten de reparatie van voertuigen, leenwagens, begeleiding via persoonlijke adviezen op basis van het type voertuig en het gebruik ervan. Pirelli rust de meest luxe auto’s ter wereld uit. Met de opening van deze unieke boetiek in Australië biedt het merk zijn klanten hier diensten en producten die aan de meest veeleisende normen van de auto-industrie voldoen.

P ZERO WORLD DUBAI: na Los Angeles, München en Monaco, vestigt Pirelli zich nu in VAE

Pirelli P Zero World: een luxe auto- en bandencenter te Melbourne

© Pirelli

Pirelli P Zero, DE sportband

Pirelli koos ervoor om zijn nieuwe luxe bandenboetiek in Melbourne te openen. Deze Australische stad telt namelijk het grootste aantal luxe voertuigen. Het vermaarde Italiaanse bandenmerk heeft zich gevestigd in de nabijheid van één van de grootste Italiaanse gemeenschappen van het land.

Daarnaast is Pirelli natuurlijk de exclusieve bandenleverancier van de autosport, onder andere voor de Formule 1. De luxe modellen van vermaarde merken zoals Ferrari, Lamborghini of Maserati rijden dan ook veelal op Pirelli banden. Deze prachtige wagens werden ingezet voor een parade tijdens de openingsceremonie van de P Zero World te Melbourne terwijl overige modellen zoals de Aventador S en de Huracàn Evo, de P Zero banden op het circuit lieten gieren. De Urus, op banden met het Lamborghini logo, stelde de banden op de proef tijdens een off-road rit. Pirelli wilde, naast de show met deze fraaie auto’s, de kwaliteit en de veelzijdigheid van het bandenaanbod belichten: de P Zero en P Zero Corsa zijn bestemd voor sportief rijgedrag op de weg, de Scorpion Winter en All Season zijn gericht of off-road gebruik.

Pirelli P Zero World: parade met luxe auto’s in het Albert Park te Melbourne

© Pirelli

LEES OOK

De Michelin Uptis, de luchtloze en lekbestendige band, valt in de prijzen

Michelin onthulde in het begin van 2019 een lekbestendige band met de naam Uptis (Unique Punsture-proof Tire System). Door de inzet van de Franse fabrikant in Onderzoek en Ontwikkeling kwam er een prototype tot stand. Deze kreeg drie awards voor de innovatie op het gebied van veiligheid voor automobilisten, kostenbesparingen en duurzame mobiliteit.

De Pirelli-kalender 2020 gaat ‘op zoek naar Julia’

De 47e editie van de Pirelli-kalender ‘Op zoek naar Julia’ is geïnspireerd op de tijdloze tragedie ‘Romeo en Julia’ van Shakespeare. Het is de eerste keer dat de beelden voor de kalender door een Italiaanse fotograaf geschoten werden. The Cal, van de hand van Paolo Roversi, werd onthuld in de plaats waar het drama van het toneelstuk zicht afspeelt, in Verona, en meer precies in het Teatro Filarmonico.

Conti CARE: de Continental conceptband van morgen

De Duitse fabrikant Continental was aanwezig op de IAA autobeurs te Frankfurt. Hij presenteerde zijn innovatieve conceptband die gelinkt is aan een geconnecteerde velg voor een optimaal beheer van de mobiliteit.

Michelin als virtuele bandenleverancier in het Gran Turismo Sport videospel

De Franse bandenfabrikant Michelin heeft een samenwerking met Sony en PlayStation aangekondigd om de officiële partner voor de bandentechnologie in het racespel Gran Turismo te worden.