Vergelijk autobanden tegen de laagste prijs!

De redactie van rezulteo

Leer de personen kennen die alle actualiteit over de bandenmarkt op de voet volgen en aan de lopende band artikels schrijven voor de blog van rezulteo. Een team van webspecialisten, autoliefhebbers en bandenexperts deelt met jou de meest interessante inhoud.

IlsePepping

Market manager Netherlands / redactrice

Ilse is als Market manager dagelijks bezig met de nieuwste trends binnen de bandenwereld. Persoonlijk is ze zeer geïnteresseerd in digitale innovaties en kan niet wachten tot de technologie van zelfrijdende auto’s werkelijkheid gaat worden.

YannickO'Conor

blogger

Als sportliefhebber is Yannick steeds te vinden op sociale media en geïnteresseerd in alles wat internetgerelateerd is. Zijn liefde voor auto’s is begonnen nadat hij assisteerde bij de Formule 1 Grand Prix in Monaco.

TiphaineRebondy

redactionele webmaster / redactrice

Nieuwsgierig naar de rijke wereld van het web, laat Tiphaine zich vooral inspireren door haar lange en filmische roadtrips. Het schrijven en delen van kwaliteitsvolle inhoud zijn haar sleutelwoorden.

JulienTaillandier

bandentester journalist / technisch expert

Julien werkte reeds voor verschillende media en is dan ook een echte bandenexpert, maar auto’s zijn voor hem meer dan zijn baan alleen. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn trackdays op het circuit.

Contacteer ons

Heb je suggesties voor toekomstige artikels of opmerkingen bij oude artikels? Aarzel niet om de redactie van rezulteo te contacteren: blog@rezulteo.com

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze algemene voorwaarden.