Rezulteo
Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Nieuws rezulteo

Alle actualiteit over rezulteo! Vind hier alle promoties en acties, tips om de juiste banden te kopen en door ons uitgevoerde studies.

8 routes voor een prachtige roadtrip langs zee

Bereid een uitzonderlijke roadtrip langs de Europese kustroutes voor
De zomervakantie staat voor de deur. Wat dacht je van een rondreis langs prachtige bouwwerken, cultuur te snuiven en tevens te genieten van schitterende natuur? Ontdek 8 autoroutes voor onvergetelijke roadtrips door diverse Europese landen. Wat hebben ze gemeen? Het zijn routes langs zee met prachtige verrassingen voor een ongeëvenaarde belevenis. Vergeet niet je auto goed op de reis voor te bereiden: monteer zomerbanden, controleer de spanning en slijtage van je banden, en vervang indien nodig het reservewiel.

Hoe vervang je een doorgebrande zekering in je auto?

Hoe vervang je een doorgebrande zekering in je auto? Lokaliseer het zekeringenkastje onder de motorkap.
Auto’s zijn tegenwoordig allemaal uitgerust met boordelektronica en talloze opties voor rijhulpsystemen, veiligheid en comfort. Autozekeringen beschermen het elektronische circuit tegen te hoge elektrische stroom in het geval van oververhitting van een element. Het is dan ook goed te weten hoe je kunt zien of een zekering is doorgebrand, hoe je er een vervangt en waar het zekeringenkastje zich bevindt.

Thuis je olie verversen: eenvoudig en snel te doen

Volg de tutorial om zelf succesvol je motorolie te verversen
Heb je er wel eens over gedacht om zelf je olie te verversen? Hoe kun dit thuis doen? Welk materiaal heb je nodig? Het is allemaal vrij eenvoudig en goedkoop. Volg deze tutorial stap voor stap om er zeker van te zijn dat de olie op de juiste wijze ververst wordt.

6 tips om je auto schoon te houden

Het grondig reinigen van stoelen en matten helpt je auto goed schoon te houden
Wil je met de komst van het mooie weer je auto laten blinken in de zon? Soms heb je geen zin om naar de wasstraat te gaan en was je de auto liever op de oprit. Je kunt je auto prima schoonmaken met natuurlijke schoonmaakmiddelen die je vaak al in huis hebt. Om een fris interieur en een prachtige carrosserie te behouden, is het verstandig je auto zeker twee keer per jaar een grote schoonmaakbeurt te geven. Hieronder enkele tips over de producten die je kunt gebruiken om je auto op zo natuurlijke mogelijke wijze te reinigen.

Wat zijn de aangedreven wielen van mijn auto?

Welke wielen van mijn auto worden aangestuurd? Het zijn de wielen die de auto laten rijden!
Of de auto nou een voorwiel-, achterwiel of vierwielaandrijving heeft, hij rijdt voor of achteruit dankzij de door de aangedreven wielen overgedragen tractie. De meeste auto’s hebben voorwielaandrijving. Ze zijn uitgerust met 2 aangedreven wielen aan de voorkant en 2 gestuurde wielen aan de achterkant. Bij auto’s met achterwielaandrijving is het omgekeerde het geval. Wat is de rol van elk paar wielen? Bij vierwielaandrijving, ofwel 4WD, zijn alle vier de wielen aangedreven. Biedt dit voordelen bij het rijden op sneeuw? Wat voor impact heeft dit op de slijtage van de banden?

Coronavirus: welke voorzorgen kun je voor je auto nemen tijdens de lockdown?

Coronavirus: hoe kun je je auto onderhouden tijdens de lockdown?
Tijdens de door de Covid-19 epidemie veroorzaakte lockdown, zal je auto, buiten de toegestane ritjes, niet gebruikt worden. Je hebt geen andere keuze dan je auto aan de kant te laten staan. Waarom is het toch belangrijk om het nodige onderhoud uit te voeren? Eenvoudigweg omdat het onderhoud van een lang stilstaande auto de vervuiling van de motor en een door de afname van de bandenspanning veroorzaakte flatspotting kan voorkomen. Wees voorbereid op het einde van de lockdown om niet voor onaangename verrassingen te komen te staan bij het herstarten van je auto.

COVID-19: informatie over de voortgang van rezulteo

COVID-19: onze medewerkers werken vanuit huis om je informatie te blijven verschaffen
Als reactie op de COVID-19 pandemie en de door de overheid getroffen maatregelen heeft Lizeo (gevestigd in Frankrijk) besloten om al haar teams te laten telewerken. rezulteo blijft haar missie uitvoeren in het verstrekken van informatie en advies te bieden bij de aankoop van autobanden, terwijl ze haar werkwijzes aanpast om deze grote crisis het hoofd te bieden.

8 prachtige routes door de Europese bergen voor een winter roadtrip

Roadtrip in de winter: de mooiste bergroutes in Europa
Waarom kies je, als je tijdens de winter een autotocht door Europa wil maken, niet voor prachtige berglandschappen? Met een beetje geluk zijn de bergen met sneeuw bedekt. Hieronder 8 reistips om een winter roadtrip door de bergen te plannen. Zorg er wel voor op geschikte banden te rijden!

Aan welke kant bevindt zich de tankklep?

Waar zit de tankklep om de tank van je auto te kunnen vullen?
Aan welke kant van je auto bevindt zich de brandstoftank? Rechts of links? Als je bij het tankstation aankomt, twijfel je soms waar je moet gaan staan. Er bestaat een eenvoudig ezelsbruggetje om te weten aan welke kant zich de tank bevindt, zonder uit te hoeven stappen.

De 10 meest markante bandennieuwsfeiten uit 2019

Winterband, zomerband, test, wetgeving, innovatie: bandennieuws top 10
Rezulteo start 2020 met een overzicht van het belangrijkste bandennieuws van het jaar 2019. Winter- en zomerbanden, (vergelijkende) tests, wetgeving, autofabrikanten, bandencentra, duurzame mobiliteit, innovatie...: een terugblik op het belangrijkste bandennieuws.
  • 1 (current)
  • 2
  • 3