Vergelijk autobanden tegen de laagste prijs!

Nieuws rezulteo

Alle actualiteit over rezulteo! Vind hier alle promoties en acties, tips om de juiste banden te kopen en door ons uitgevoerde studies.

De meest gezochte bandenmerken op Google in Europa in 2020

Wat zijn de meest gezochte bandenmerken op Google in 2020?
Na een eerste studie over dit onderwerp in 2019, heeft rezulteo de populariteit van bandenmerken in Europa in dit door Covid-19 geteisterde jaar opnieuw geanalyseerd, door de zoekvolumes op Google van bandenfabrikanten in elk land in de periode 1 januari t/m 31 december 2020 te bestuderen. De studie omvat een analyse van de wereldwijde zoekvolumes voor dezelfde zoekwoorden tussen de jaren 2019 en 2020.

3 ideeën voor uitjes met de auto

Autotoerisme: dierenpark, openlucht bioscoop, stadsbezichting
De auto is een uiterst praktisch vervoermiddel, en niet alleen voor woon-werkverkeer. De auto biedt ook diverse oplossingen voor (corona-proof!) uitstapjes. Hoe kun je je vermaken zonder uit de auto te stappen? Sightseeing, gezinsactiviteiten of een avondje uit, de auto biedt tal van mogelijkheden tijdens de vakantie of in het weekend.

8 spelletjes voor onderweg waar je niks extra’s voor nodig hebt

Kinderspelletjes waar je niks extra’s voor nodig hebt, voor tijdens de autorit naar je vakantiebestemming
Soms lijkt de autoreis naar je vakantiebestemming eindeloos lang! Je hebt alle koffers ingepakt maar onderweg kom je er plotseling achter dat je de doos met spelletjes voor in de auto bent vergeten. Geen paniek! Je kinderen kunnen best even zonder computerspelletjes, dvd-spelers en overige kant-en-klaar spelletjes. Hieronder bieden we je 8 spelletjes voor groot en klein aan waar je niets voor nodig hebt.

Hittegolf: tips om het deze zomer niet te heet te hebben in de auto

Een hete auto in de zomer: wat kun je doen om hem (en jezelf) koel te houden?
In de zomer probeert iedereen in de schaduw te parkeren. Maar we kunnen niet altijd voorkomen dat de zon op de auto schijnt, met name tijdens een hittegolf. Hoe kun je je auto laten afkoelen? Welk gevaar lopen baby’s en honden in een auto zonder frisse lucht? Zonder de banden te vergeten die tevens last hebben van de hitte.

Hoe kun je voordeliger uit zijn voor je autoverzekering?

Gebruik een online prijsvergelijker voor autoverzekeringen als je geld wilt besparen
Het is verstandig regelmatig je autoverzekering te herzien om geld uit te sparen op terugkerende kosten. De prijs varieert naargelang de leeftijd van je auto en soms ook van het feit of je meerdere verzekeringen bij dezelfde maatschappij afsluit. Het bekijken van prijsvergelijkingssites is een eerste stap om geld uit te sparen. Maar neem vooral geen risico door je auto niet goed te verzekeren om de prijs te drukken! Vind dankzij deze 9 tips de juiste garantie-prijs combinatie voor je autoverzekering.

Koopgids: wat wordt je eerste auto?

Tweedehands of nieuwe auto? Dit is waar jonge bestuurders op moeten letten.
Of je nu nog studeert of net aan je eerste baan bent begonnen, je budget voor je eerste auto is vaak beperkt. Hoewel je als jonge volwassene natuurlijk graag zo onafhankelijk mogelijk wilt zijn, is het niet verstandig al je spaargeld meteen aan een auto uit te geven, of die nu tweedehands is of nieuw. We geven hieronder enkele tips om de financiën en de veiligheid van jonge automobilisten te waarborgen.

8 routes voor een prachtige roadtrip langs zee

Bereid een uitzonderlijke roadtrip langs de Europese kustroutes voor
De zomervakantie staat voor de deur. Wat dacht je van een rondreis langs prachtige bouwwerken, cultuur te snuiven en tevens te genieten van schitterende natuur? Ontdek 8 autoroutes voor onvergetelijke roadtrips door diverse Europese landen. Wat hebben ze gemeen? Het zijn routes langs zee met prachtige verrassingen voor een ongeëvenaarde belevenis. Vergeet niet je auto goed op de reis voor te bereiden: monteer zomerbanden, controleer de spanning en slijtage van je banden, en vervang indien nodig het reservewiel.

Hoe vervang je een doorgebrande zekering in je auto?

Hoe vervang je een doorgebrande zekering in je auto? Lokaliseer het zekeringenkastje onder de motorkap.
Auto’s zijn tegenwoordig allemaal uitgerust met boordelektronica en talloze opties voor rijhulpsystemen, veiligheid en comfort. Autozekeringen beschermen het elektronische circuit tegen te hoge elektrische stroom in het geval van oververhitting van een element. Het is dan ook goed te weten hoe je kunt zien of een zekering is doorgebrand, hoe je er een vervangt en waar het zekeringenkastje zich bevindt.

Thuis je olie verversen: eenvoudig en snel te doen

Volg de tutorial om zelf succesvol je motorolie te verversen
Heb je er wel eens over gedacht om zelf je olie te verversen? Hoe kun dit thuis doen? Welk materiaal heb je nodig? Het is allemaal vrij eenvoudig en goedkoop. Volg deze tutorial stap voor stap om er zeker van te zijn dat de olie op de juiste wijze ververst wordt.

6 tips om je auto schoon te houden

Het grondig reinigen van stoelen en matten helpt je auto goed schoon te houden
Wil je met de komst van het mooie weer je auto laten blinken in de zon? Soms heb je geen zin om naar de wasstraat te gaan en was je de auto liever op de oprit. Je kunt je auto prima schoonmaken met natuurlijke schoonmaakmiddelen die je vaak al in huis hebt. Om een fris interieur en een prachtige carrosserie te behouden, is het verstandig je auto zeker twee keer per jaar een grote schoonmaakbeurt te geven. Hieronder enkele tips over de producten die je kunt gebruiken om je auto op zo natuurlijke mogelijke wijze te reinigen.
  • 1 (current)
  • 2
  • 3

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze algemene voorwaarden.