Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Nieuws rezulteo

Alle actualiteit over rezulteo! Vind hier alle promoties en acties, tips om de juiste banden te kopen en door ons uitgevoerde studies.

Barometer rezulteo januari 2019: winterbanden komen deze winter niet van de grond

Statistieken automobilisten die nieuwe autobanden willen kopen via rezulteo
Ook deze maand analyseren we de gebruikersstatistieken van de Nederlandse bandenvergelijker rezulteo. In de maand waar normaal gesproken de bandenwissel bij de diverse bandenmontagecentra nog een staartje kent, neemt de winterband in januari 2019 in vraag af.

Barometer rezulteo december 2018: verhoudingen zomer-, winter- en all season banden

Wat zijn de beste autobanden volgens de gebruikers van rezulteo
Ook in december wisten talloze automobilisten het rezulteo platform te vinden in hun zoektocht naar nieuwe autobanden. Dankzij onze statistieken krijgen we een goed beeld van de aankoopfase op de Nederlanse bandenmarkt. Welke trend zien we deze winter terug? Wat is de verdeling van soort autoband in Nederland? Is de zoektocht naar nieuwe zomerbanden voor een gunstige prijs al begonnen? Ontdek het in de rezulteo barometer van december 2018.

Terugblik op 2018: 10 belangrijke bandenmomenten met rezulteo

Wat waren de 10 meest markante nieuwsfeiten van de bandenmarkt?
Het jaar 2018 zit erop. We bieden een snelle samenvatting voor degenen die tijdens deze laatste 12 maanden vol bandennieuws, ons blog gemist hebben. Lees hieronder de 10 sleutelmomenten van het afgelopen jaar binnen de bandenbranche op rezulteo.

Barometer rezulteo november 2018: op welke banden rijden onze gebruikers?

De beste autobanden volgens de gebruikers van bandengids rezulteo
In november 2018 bezochten vele gebruikers het bandenvergelijkingsportaal banden.rezulteo.nl; een startplaats voor automobilisten in de aankoopfase van autobanden. In deze barometer geven we inzicht in onze statistieken wat betreft de Nederlandse bandenmarkt; wat zijn de voorkeuren qua bandenmerken en/of bandensoorten en welke trends kunnen we herleiden uit het gebruikersverkeer? De statistieken zijn onderverdeeld per provincie.

Black Friday 2018: de beste autobanden acties

Black Friday autobanden
Nieuwe autobanden nodig? November 2018 is weer het moment om tijdens Black Friday hoge kortingen te pakken op de aankoop van autobanden. De rezulteo redactie heeft alle kortingen rondom Black Friday op een rijtje gezet.

rezulteo lanceert de nieuwe versie van zijn website in Turkije en Polen

rezulteo lanceert twee nieuwe websites: Polen en Turkije
6 en 8 jaar na het lanceren van de websites in Turkije en Polen, steekt rezulteo deze in een nieuw jasje. Deze 2.0 versie van de website is innovatiever en gebruikersvriendelijker.

Het Europese bandenplatform rezulteo nu ook op Rastreator.com

De door rezulteo ontworpen tool voor het vergelijken van bandenprijzen is geïntegreerd op de Spaanse website Rastreator.com
rezulteo ‘versterkt zijn banden’ met de algemene Spaanse vergelijker Rastreator.com door deze zijn tool voor het vergelijken van bandenprijzen aan te bieden.

De nieuwe zoekmachine van rezulteo

nieuwe-zoekmachine-van-rezulteo
Het design van de nieuwe rezulteo zoekmachine – en de slimme database die eraan is gekoppeld, is gebaseerd op de feedback en zoekcriteria van onze gebruikers tijdens hun ervaringen met het kopen van autobanden.

Ontdek rezulteo 2.0: nog eenvoudiger nieuwe autobanden kiezen!

Rezulteo versie 1 VS. Rezulteo versie 2.0
Een onafhankelijke prijsvergelijker en complete aankoopgids; rezulteo helpt je van A tot Z met het kiezen en kopen van nieuwe banden bij gerenommeerde Nederlandse bandenverkopers. Om je optimaal te ondersteunen tijdens het aankoopproces van je nieuwe banden hebben we onze tools geüpdatet naar de laatste standaarden van online shoppen. Rezulteo 2.0 is gemakkelijker, intuïtiever, en biedt een rijkere gebruikerservaring.

Autobanden kopen: je zoektocht begint en eindigt hier!

rezulteo helpt je om nieuwe autobanden te kiezen
Je staat op het punt om op autovakantie te gaan, de koffers zijn gepakt… en plotseling begin je te twijfelen: "hmm, wanneer is het ook alweer voor het laatst dat ik mijn autobanden heb vervangen?" Je hurkt naast je auto neer en bekijkt de staat van je banden en denkt: "zou ik niet een slijtage indicator moeten kunnen zien?" Twijfel slaat om naar zorgen en uiteindelijk besluit je dat het niet verstandig is om op vakantie te gaan met banden in deze staat. Dan ontstaat het volgende probleem: "Waar kan ik zo snel nieuwe autobanden vinden? Dat gaat me een fortuin kosten, en… wat zijn de juiste banden voor mijn auto?"