Rezulteo
Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Black Friday 2018: de beste autobanden acties

Nieuwe autobanden nodig? November 2018 is weer het moment om tijdens Black Friday hoge kortingen te pakken op de aankoop van autobanden. De rezulteo redactie heeft alle kortingen rondom Black Friday op een rijtje gezet.

Black Friday autobanden

Vind de beste Black Friday autobanden aanbiedingen van 2018 - Copyright © Fotolia

Vergeet niet je adblocker te desactiveren voor de correcte weergave van de acties!

Black Friday in het kort: ieder jaar na Thanksgiving wordt het in Amerika gevierd. Vele consumenten gebruiken dit moment om alvast hun kerstcadeaus goedkoper in te slaan. In de afgelopen jaren heeft dit Amerikaanse fenomeen - na bijvoorbeeld Halloween en Valentijnsdag - ook de oversteek gemaakt naar Nederland. Black Friday is een extra kans voor winkeliers om consumenten te laten profiteren van hoge kortingen. In de week rondom vrijdag 23 november vind je hier op rezulteo dan ook een overzicht van de beste Black Friday deals op het gebied van autobanden. Sla je slag bij één van onderstaande bandenverkopers. 

Black Friday aanbieding van KwikFit

Maak je auto winterklaar met de aanbiedingen van KwikFit

Alleen vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november 2018 ontvang je tot 30% korting op geselecteerde all season-, zomer- en winterbanden. Bijvoorbeeld de populaire Goodyear Vector 4 Seasons Gen 2, de Michelin CrossClimate of de Vredestein Wintrax Xtreme S.

Bekijk de aanbiedingen

Black Friday aanbieding van Euromaster

Euromaster houdt een Black weekend en je kunt tot en met maandag 26 november profiteren van 50% koriting op de montage van all season banden, winterbanden, of voor wie dat nog wil: zomerbanden. Bij de aanschaf van 4 nieuwe autobanden levert dit een korting van €48,- per bandenset. 

De montagekorting geldt voor alle merken autobanden.

Bekijk de aanbieding

Overige acties autobanden rondom Black Friday!

Tegelijk met de Black Friday deals heeft KwikFit ook nog een kortingsactie op de CrossClimate+ lopen! Ontvang tot 27% korting op deze uiterst populaire all season band van Michelin. 

Bekijk de aanbieding

Naast KwikFit heeft ook Euromaster aantrekkelijke acties lopen in november 2018. Michelin is merk van de maand bij Euromaster, wat aantrekkelijke kortingen oplevert deze herfst.

Bekijk de aanbieding

KwikFit heeft een interessante cashback lopen in samenwerking met de premium bandenmerken Goodyear en Dunlop. Bij aanschaf van minimaal 2 Goodyear banden via KwikFit krijg je tot €50,- terug op het aankoopbedrag. 

Velgmaat

2 Goodyear of Dunlop winterbanden

4 Goodyear of Dunlop winterbanden

≤15 inch

€10 cashback

€20 cashback

16 inch

€15 cashback

€30 cashback

≥17 inch

€25 cashback

€50 cashback

Bekijk de cashback actie