Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Praktische info

Ontdek meer over de functionaliteiten van de rezulteo website en over de aankoop van banden om je het leven gemakkelijker te maken.

Aan welke kant bevindt zich de tankklep?

Waar zit de tankklep om de tank van je auto te kunnen vullen?
Aan welke kant van je auto bevindt zich de brandstoftank? Rechts of links? Als je bij het tankstation aankomt, twijfel je soms waar je moet gaan staan. Er bestaat een eenvoudig ezelsbruggetje om te weten aan welke kant zich de tank bevindt, zonder uit te hoeven stappen.

11 vragen-antwoorden om meer te leren over je winterbanden

Vragen-antwoorden winterbanden: spanning, wetgeving, sneeuwkettingen, prijzen, milieu, 3PMSF...
Winterbanden zorgen elk jaar voor talloze vragen. Hieronder 11 vragen en de bijbehorende antwoorden om meer te leren over winterbanden en banden in de winter: spanning, rijden over sneeuw, de wetgeving, de milieu-impact, het 3PMSF symbool, M+S banden, all season banden...

Wat staat er op het Kerst verlanglijstje van je auto?

De kerstcadeautips: winterbanden, sneeuwkettingen, TPMS, pechsets, banden met velgbeschermer...
Het is de hoogste tijd om je brief naar de Kerstman te versturen. Waarom schenk je, voor de verandering en als je geen speciale wensen hebt, geen kerstcadeau rond het thema banden aan je auto? Hieronder de cadeautips van rezulteo om inspiratie op te doen...

rezulteo lanceert de nieuwe versie van zijn website in Turkije en Polen

rezulteo lanceert twee nieuwe websites: Polen en Turkije
6 en 8 jaar na het lanceren van de websites in Turkije en Polen, steekt rezulteo deze in een nieuw jasje. Deze 2.0 versie van de website is innovatiever en gebruikersvriendelijker.

Het Europese bandenplatform rezulteo nu ook op Rastreator.com

De door rezulteo ontworpen tool voor het vergelijken van bandenprijzen is geïntegreerd op de Spaanse website Rastreator.com
rezulteo ‘versterkt zijn banden’ met de algemene Spaanse vergelijker Rastreator.com door deze zijn tool voor het vergelijken van bandenprijzen aan te bieden.

De nieuwe zoekmachine van rezulteo

nieuwe-zoekmachine-van-rezulteo
Het design van de nieuwe rezulteo zoekmachine – en de slimme database die eraan is gekoppeld, is gebaseerd op de feedback en zoekcriteria van onze gebruikers tijdens hun ervaringen met het kopen van autobanden.

Ontdek rezulteo 2.0: nog eenvoudiger nieuwe autobanden kiezen!

Rezulteo versie 1 VS. Rezulteo versie 2.0
Een onafhankelijke prijsvergelijker en complete aankoopgids; rezulteo helpt je van A tot Z met het kiezen en kopen van nieuwe banden bij gerenommeerde Nederlandse bandenverkopers. Om je optimaal te ondersteunen tijdens het aankoopproces van je nieuwe banden hebben we onze tools geüpdatet naar de laatste standaarden van online shoppen. Rezulteo 2.0 is gemakkelijker, intuïtiever, en biedt een rijkere gebruikerservaring.

Autobanden kopen: je zoektocht begint en eindigt hier!

rezulteo helpt je om nieuwe autobanden te kiezen
Je staat op het punt om op autovakantie te gaan, de koffers zijn gepakt… en plotseling begin je te twijfelen: "hmm, wanneer is het ook alweer voor het laatst dat ik mijn autobanden heb vervangen?" Je hurkt naast je auto neer en bekijkt de staat van je banden en denkt: "zou ik niet een slijtage indicator moeten kunnen zien?" Twijfel slaat om naar zorgen en uiteindelijk besluit je dat het niet verstandig is om op vakantie te gaan met banden in deze staat. Dan ontstaat het volgende probleem: "Waar kan ik zo snel nieuwe autobanden vinden? Dat gaat me een fortuin kosten, en… wat zijn de juiste banden voor mijn auto?"