Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Praktische info

Ontdek meer over de functionaliteiten van de rezulteo website en over de aankoop van banden om je het leven gemakkelijker te maken.

rezulteo lanceert de nieuwe versie van zijn website in Turkije en Polen

rezulteo lanceert twee nieuwe websites: Polen en Turkije
6 en 8 jaar na het lanceren van de websites in Turkije en Polen, steekt rezulteo deze in een nieuw jasje. Deze 2.0 versie van de website is innovatiever en gebruikersvriendelijker.

Het Europese bandenplatform rezulteo nu ook op Rastreator.com

De door rezulteo ontworpen tool voor het vergelijken van bandenprijzen is geïntegreerd op de Spaanse website Rastreator.com
rezulteo ‘versterkt zijn banden’ met de algemene Spaanse vergelijker Rastreator.com door deze zijn tool voor het vergelijken van bandenprijzen aan te bieden.

De nieuwe zoekmachine van rezulteo

nieuwe-zoekmachine-van-rezulteo
Het design van de nieuwe rezulteo zoekmachine – en de slimme database die eraan is gekoppeld, is gebaseerd op de feedback en zoekcriteria van onze gebruikers tijdens hun ervaringen met het kopen van autobanden.

Ontdek rezulteo 2.0: nog eenvoudiger nieuwe autobanden kiezen!

Rezulteo versie 1 VS. Rezulteo versie 2.0
Een onafhankelijke prijsvergelijker en complete aankoopgids; rezulteo helpt je van A tot Z met het kiezen en kopen van nieuwe banden bij gerenommeerde Nederlandse bandenverkopers. Om je optimaal te ondersteunen tijdens het aankoopproces van je nieuwe banden hebben we onze tools geüpdatet naar de laatste standaarden van online shoppen. Rezulteo 2.0 is gemakkelijker, intuïtiever, en biedt een rijkere gebruikerservaring.

Autobanden kopen: je zoektocht begint en eindigt hier!

rezulteo helpt je om nieuwe autobanden te kiezen
Je staat op het punt om op autovakantie te gaan, de koffers zijn gepakt… en plotseling begin je te twijfelen: "hmm, wanneer is het ook alweer voor het laatst dat ik mijn autobanden heb vervangen?" Je hurkt naast je auto neer en bekijkt de staat van je banden en denkt: "zou ik niet een slijtage indicator moeten kunnen zien?" Twijfel slaat om naar zorgen en uiteindelijk besluit je dat het niet verstandig is om op vakantie te gaan met banden in deze staat. Dan ontstaat het volgende probleem: "Waar kan ik zo snel nieuwe autobanden vinden? Dat gaat me een fortuin kosten, en… wat zijn de juiste banden voor mijn auto?"