Rezulteo
Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

COVID-19: informatie over de voortgang van rezulteo

Als reactie op de COVID-19 pandemie en de door de overheid getroffen maatregelen heeft Lizeo (gevestigd in Frankrijk) besloten om al haar teams te laten telewerken. rezulteo blijft haar missie uitvoeren in het verstrekken van informatie en advies te bieden bij de aankoop van autobanden, terwijl ze haar werkwijzes aanpast om deze grote crisis het hoofd te bieden.

COVID-19: onze medewerkers werken vanuit huis om je informatie te blijven verschaffen

Blijf op de hoogte! Alle rezulteo teams werken vanuit huis om de continuiteit van de website te waarborgen. © Adobe Stock

Veiligheid voor alles

Sinds een week werken alle rezulteo teams vanuit huis. We doen er alles aan om de website toegankelijk te houden. Terwijl in de meeste Europese landen winkels die niet in de eerste levensbehoefte voorzien hebben moeten sluiten, blijven sommige autogarage’s en -montagecentra open om een ieders mobiliteit in geval van nood te garanderen. Bij een aantal van onze partners blijft ook montage op locatie beschikbaar, met strikte inachtneming van de geldende gezondheidsvoorschriften. De rezulteo blog en de aankoopgidsen blijven actief om je te informeren en te helpen in deze tijd van sociale afzondering.

We willen ook onze steun verlenen aan alle acteurs op de auto- en bandenmarkt die door deze ongekende crisis worden getroffen: fabrikanten, distributeurs, servicecentra en de consumenten natuurlijk.

In deze onzekere tijden is het belangrijk om de veiligheidsinstructies van de overheid en de WHO met betrekking tot het coronavirus te respecteren:

  • Blijf zo veel mogelijk thuis  
  • Vermijd contact
  • Was regelmatig je handen
  • Als je toch de weg op moet, volg dan altijd de verkeersregels en controleer de veiligheid van je auto voordat je vertrekt om mogelijke belemmering van de hulpdiensten te voorkomen

Onze rezulteo medewerkers blijven bereikbaar voor mogelijke vragen.

Pas goed op jezelf en je naasten.

LEES OOK

Coronavirus: welke voorzorgen kun je voor je auto nemen tijdens de lockdown?

Tijdens de door de Covid-19 epidemie veroorzaakte lockdown, zal je auto, buiten de toegestane ritjes, niet gebruikt worden. Je hebt geen andere keuze dan je auto aan de kant te laten staan. Waarom is het toch belangrijk om het nodige onderhoud uit te voeren? Eenvoudigweg omdat het onderhoud van een lang stilstaande auto de vervuiling van de motor en een door de afname van de bandenspanning veroorzaakte flatspotting kan voorkomen. Wees voorbereid op het einde van de lockdown om niet voor onaangename verrassingen te komen te staan bij het herstarten van je auto.

8 prachtige routes door de Europese bergen voor een winter roadtrip

Waarom kies je, als je tijdens de winter een autotocht door Europa wil maken, niet voor prachtige berglandschappen? Met een beetje geluk zijn de bergen met sneeuw bedekt. Hieronder 8 reistips om een winter roadtrip door de bergen te plannen. Zorg er wel voor op geschikte banden te rijden!

Aan welke kant bevindt zich de tankklep?

Aan welke kant van je auto bevindt zich de brandstoftank? Rechts of links? Als je bij het tankstation aankomt, twijfel je soms waar je moet gaan staan. Er bestaat een eenvoudig ezelsbruggetje om te weten aan welke kant zich de tank bevindt, zonder uit te hoeven stappen.

11 vragen-antwoorden om meer te leren over je winterbanden

Winterbanden zorgen elk jaar voor talloze vragen. Hieronder 11 vragen en de bijbehorende antwoorden om meer te leren over winterbanden en banden in de winter: spanning, rijden over sneeuw, de wetgeving, de milieu-impact, het 3PMSF symbool, M+S banden, all season banden...