Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

rezulteo lanceert de nieuwe versie van zijn website in Turkije en Polen

6 en 8 jaar na het lanceren van de websites in Turkije en Polen, steekt rezulteo deze in een nieuw jasje. Deze 2.0 versie van de website is innovatiever en gebruikersvriendelijker.

rezulteo lanceert twee nieuwe websites: Polen en Turkije

© rezulteo

Een op de consument gerichte website

Na 6 overige landen worden de websites van rezulteo voor Turkije en Polen nu ook in een nieuw jasje gestoken. Deze twee belangrijke markten treden in de voetsporen van Frankrijk, het Verenigde Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië en natuurlijk Nederland, die al eerder de look van hun website opgefrist hebben gekregen.

Deze nieuwe versie werd ontwikkeld met een specifiek doel voor ogen: de aankoop, de montage en het onderhoud van banden vereenvoudigen. De diverse websites zijn voorzien van talloze innovatieve technologieën.

  • Een intelligente zoekmotor, die het in enkele klikken mogelijk maakt autobanden per bandenmaat, auto, seizoen, bandenmerk of bestuurdersprofiel te vinden.
  • Een visueel en compleet vergelijkend overzicht om alle online beschikbare banden te vergelijken en te kiezen uit meer dan duizenden producten. rezulteo geeft de mogelijkheid om banden te vergelijken via een scoresysteem, berekend op basis van officiële tests of via het Europese bandenlabel.
  • De mogelijkheid banden tegen de beste prijzen te kopen door doorgelinkt te worden naar de online bandenshop. rezulteo vergaart de prijzen van diverse Nederlandse bandenverkopers. De consument hoeft alleen nog zijn budget en voorkeuren te bepalen en zijn keuze te maken.
  • Een website die alle voor de consument nuttige informatie groepeert. Of dit nu de montagecentra, de onderhoudscentra en webshops (service, betaalwijzen, openingstijden, enz.) of de voertuigen (maten, aanbevolen bandenspanning, markeringen) betreft.
  • Een begeleiding op maat bij alle stappen van de aankoop van autobanden en gratis hulp bij vragen over aanschaf en onderhoud van autobanden. De bandenexperts van rezulteo bieden hun diensten aan alle automobilisten aan en proberen de consumenten zo goed mogelijk te informeren per e-mail of via de sociale netwerken zoals Facebook en Twitter.
  • De duidelijke praktische gidsen verstrekken alle nodige informatie voor de aankoop en het onderhoud van banden. Soorten autobanden, bandenspanning, onderhoud, adviezen over de montage en de bandenkeuze: de zoektocht naar nieuwe autobanden begint en eindigt bij rezulteo!
  • Een blog met al het nieuws van de Nederlandse bandenmarkt: (vergelijkende) tests, nieuwe producten, marktinformatie en een gedeelte voor liefhebbers van trackdays.
  • Een pagina met alle aanbiedingen en kortingen bij diverse Nederlandse bandenverkopers in één overzicht. 

Een constant bijgewerkte en verbeterde website

rezulteo kenmerkt zich door een constante ontwikkeling. We analyseren, testen en voeren regelmatig nieuwe inrichtingen en functies in om de beste service voor de vergelijking, de aankoop en de begeleiding omtrent autobanden te bieden. Dankzij een groeiend aantal partners zowel wat betreft de bandenmerken als de bandenverkopers, kunnen we de consumenten altijd optimale en geavanceerde diensten en de juiste informatie bieden.

LEES OOK

Het Europese bandenplatform rezulteo nu ook op Rastreator.com

rezulteo ‘versterkt zijn banden’ met de algemene Spaanse vergelijker Rastreator.com door deze zijn tool voor het vergelijken van bandenprijzen aan te bieden.

Autobanden kopen: je zoektocht begint en eindigt hier!

Je staat op het punt om op autovakantie te gaan, de koffers zijn gepakt… en plotseling begin je te twijfelen: "hmm, wanneer is het ook alweer voor het laatst dat ik mijn autobanden heb vervangen?" Je hurkt naast je auto neer en bekijkt de staat van je banden en denkt: "zou ik niet een slijtage indicator moeten kunnen zien?" Twijfel slaat om naar zorgen en uiteindelijk besluit je dat het niet verstandig is om op vakantie te gaan met banden in deze staat. Dan ontstaat het volgende probleem: "Waar kan ik zo snel nieuwe autobanden vinden? Dat gaat me een fortuin kosten, en… wat zijn de juiste banden voor mijn auto?"

Ontdek rezulteo 2.0: nog eenvoudiger nieuwe autobanden kiezen!

Een onafhankelijke prijsvergelijker en complete aankoopgids; rezulteo helpt je van A tot Z met het kiezen en kopen van nieuwe banden bij gerenommeerde Nederlandse bandenverkopers. Om je optimaal te ondersteunen tijdens het aankoopproces van je nieuwe banden hebben we onze tools geüpdatet naar de laatste standaarden van online shoppen. Rezulteo 2.0 is gemakkelijker, intuïtiever, en biedt een rijkere gebruikerservaring.

De nieuwe zoekmachine van rezulteo

Het design van de nieuwe rezulteo zoekmachine – en de slimme database die eraan is gekoppeld, is gebaseerd op de feedback en zoekcriteria van onze gebruikers tijdens hun ervaringen met het kopen van autobanden.