Vergelijk autobanden tegen de laagste prijs!

Sport & Passie

Zijn trackdays jouw passie? Volg dan hier alle actualiteit over sportbanden en informeer naar de laatste nieuwigheden voor jouw volgende uitje naar het circuit.

Hankook, vanaf 2022 bandenpartner voor de Formule E

Hankook wordt bandenleverancier voor de elektrische racewagens van de Formule E
Vanaf 2022 zal het Hankook Michelin vervangen als bandenleverancier voor de Formule E. De inzet van het bedrijf voor de duurzame ontwikkeling en energiebesparingen sluit nauw aan bij die van de FIA voor de enige race ter wereld met 100% elektrische auto’s.

De Michelin Pilot Sport Cup 2 wordt dankzij Bugatti de snelste straatlegale band ter wereld

De Bugatti Chiron is de eerste straatlegale wagen, die de grens van 300 mijl per uur overschreed
Een met Michelin Pilot Sport Cup 2 banden uitgeruste Bugatti Chiron is de eerste, enigszins aangepaste in serie geproduceerde auto die de symbolische grens van 300 mijl per uur overschreden heeft*.

Hankook blijft tot in 2023 de exclusieve leverancier van het DTM

Hankook sponsor DTM
De Zuid-Koreaanse fabrikant Hankook Tire en het internationale toerwagen kampioenschap DTM verlengen hun contract met vier jaar.

De Michelin Pilot Sport 4S af-fabriek onder BMW

Michelin PS4S OE BMW X3 M & X4 M
De Franse fabrikant Michelin heeft aangekondigd dat hun high performance band Pilot Sport 4S is gehomologeerd voor de eerste uitrusting van de nieuwe BMW X3 M en X4 M modellen.

Goodyear maakt zijn comeback binnen de langeafstandsraces en de 24 uur van Le Mans

Goodyear banden racesport
De Amerikaanse bandenfabrikant Goodyear heeft zijn comeback voor het seizoen 2019/2020 aangekondigd binnen de FIA WEC Endurorace. Het merk ontwikkelde hiervoor een nieuwe bandenreeks

Volkswagen ID.R en Bridgestone zetten record neer op Nürburgring

Volkswagen IDR Nurburgring
De Volkswagen ID.R heeft onlangs het record voor elektrische voertuigen op de noordelijke lus van de Nürburgring verbroken. Een uitzonderlijke prestatie, die mogelijk werd dankzij de samenwerking met Bridgestone. Het record onderstreept de wereldwijd opkomende veranderingen op het gebied van mobiliteit.

Renault Megane RS Trophy-R & Bridgestone zorgen voor record op de Nürburgring

Renault Megane RS Trophy-R Bridgestone S007
Renault heeft onlangs de Megane RS Trophy-R gepresenteerd; de meest prestatievolle, compacte sportauto uit de geschiedenis. Zijn efficiëntie werd bewezen tijdens een spectaculaire tijdrit op het circuit van de Nürburgring. Deze sportauto onderging tal van wijzigingen en is uitgerust met de prestatievolle Bridgestone Potenza S007 banden.

Falken banden homologatie op de Porsche Macan

Falken OE Porsche Macan
De Japanse fabrikant Falken heeft aangekondigd te zijn geselecteerd door Porsche om de luxe Macan SUV uit te rusten met Azenis FK510 SUV banden.

Michelin Pilot Sport Cup 2 R banden op maat voor de Ferrari 488 Pista

Michelin Pilot Sport Cup 2 R
De Michelin Pilot Sport Cup 2 R is dé semi slick band die alle records op zijn naam heeft staan. Hij werd onlangs gehomologeerd voor de Ferrari 488 Pista. Een specifieke OE-versie van deze band die speciaal ontworpen werd voor dit buitengewone model auto.

Top semi slick banden 2019: de 8 beste straatlegale sportbanden

Semi slick banden onder raceauto's op het circuit
De ‘semi slick sector’ kent een snelle groei. Fabrikanten gericht op super- en hypercars richten zich als nooit tevoren op de bandenkeuze om nieuwe records op het circuit neer te zetten. rezulteo biedt je een greep uit de beste, op de markt verkrijgbare en straaglegale semi slick banden met zowel premium producten als instapmodellen.

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze algemene voorwaarden.