1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronBridgestone
  4. chevronDriveGuard Winter

Eigenschappen

merk
Bridgestone
model
DriveGuard Winter
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
High Performance
Seizoen
Winter
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
ja
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
ja
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Omschrijving

Veiligheid. Dankzij de nieuwe Bridgestone DriveGuard technologie, kunt u bij een lekke band nog 80 kilometer blijven rijden op een snelheid van 80 km/uur. Deze technologie is geschikt voor alle voertuigen met TPMS sensors en niet uitsluitend voorbehouden aan voertuigen met RunFlat technologie. Het is de oplossing voor bandenpech.

Controle Grip op natte wegen dankzij verbonden rubber blokken op de schouder. Weerstand tegen aquaplaning dankzij de hoge siping van de band.

Comfort. Het nieuwe ontwerp van de autoband zorgt voor een betere schokabsorptie. Een met standaardbanden vergelijkbaar comfort dankzij een aanzienlijk verbeterde souplesse.

Sneeuw. 3D lamellen en afgeschuinde groeven om de handling op sneeuw te garanderen.

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info