1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronBridgestone
  4. chevronDueler A/T 693 III
  5. chevron265/55 R19 109V

Omschrijving

  • Prestatievolle 4x4 all terrain band voor off-road en weggebruik.
  • Off-road tractie.
  • Veiligheid op de weg.

De Bridgestone Dueler AT693III 4x4 band voor gemengd gebruik op de weg en off-road werd oorspronkelijk ontwikkeld voor warme landen. Hij combineert tractie op rulle bodems en handling op wegen.

All terrain. De drijfkracht wordt overgebracht op zanderige bodems of kiezelwegen door de agressieve insnijdingen van het profiel met massieve rubberblokken op de schouders.

Weggebruik. Grip en handling op droge of natte wegen. Beperkt rolgeluid door de verspringende blokken voor optimaal rijcomfort.

Brandstofverbruik. Verminderde rolweerstand dankzij de rubber compound om overmatig brandstofverbruik te vermijden.

Eigenschappen

merk
Bridgestone
model
Dueler A/T 693 III
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
High Performance
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden