1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronBridgestone
  4. chevronEcopia EP500

Omschrijving

De in eerste instantie voor elektrische voertuigen ontwikkelde autoband Bridgestone Ecopia EP500 maakt gebruik van de Ologic technologie gericht op respect voor het milieu.

Milieu. Verlaging van de rolweerstand dankzij het baanbrekende aspect van de autoband met een brede doorsnede en een smal profiel gericht op brandstofbesparingen.

Veiligheid. Geoptimaliseerde grip op droge en natte wegen door het brede contactvlak in combinatie met het rolvlakontwerp en de rubbercompound.

Eigenschappen

merk
Bridgestone
model
Ecopia EP500
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
Besparing
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
ja
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden