1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronBridgestone
  4. chevronTuranza T002
Turanza T002
Bridgestone

Autoband Bridgestone Turanza T002

Zomer
n/a
rezulteoSCORE
n/a
rezulteoSCORE
Premium
  • Voor de Prius geschikte band.
  • Handling
  • Comfortabel rijgedrag.
Lees meer

Populaire bandenmaten

Zoek direct op bandenmaat
chevron

Kies een bandenmaat

Omschrijving

De oorspronkelijk voor de Toyota Prius ontworpen autoband Bridgestone Turanza T002 voldoet aan het bestek van autofabrikanten op het gebied van rijgedrag en comfort.

Rijgedrag. Snelle en nauwkeurige stuurreacties verkregen door drie brede groeven en een dunne rib die het profiel meer stijfheid bieden. Stabiliteit in bochten verkregen door de rubbercompound.

Comfort. Opvangen van trillingen van de motor en hobbels in de weg dankzij een anti-tril compound en de configuratie van het karkas, om de passagiers optimaal comfort te bieden.

Eigenschappen

merk
Bridgestone
model
Turanza T002
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
High Performance
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
ja
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden