1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronBridgestone
  4. chevronWeather Control A005 EVO
Weather Control A005 EVO
Bridgestone

Autoband Bridgestone Weather Control A005 EVO

All-season
n/a
rezulteoSCORE
n/a
rezulteoSCORE
Premium
  • Een in alle seizoenen betrouwbare autoband.
  • Verbeterde remprestaties en tractie op sneeuw.
  • Goede energie-efficiëntie en goed kilometerrendement.
Lees meer
Zoek direct op bandenmaat
chevron

Kies een bandenmaat

Toon meer banden Bridgestone
chevron

Omschrijving

De 2e versie van de all season band van Bridgestone, de Weather Control A005 EVO, biedt verbeterde prestaties op het vlak van sneeuw en energie-efficiëntie.

Sneeuw. Dankzij de nieuwe silicarijke NanoPro-Tech rubbercompound, werden de remafstanden en de drijfkrachten op besneeuwd wegdek verbeterd ten opzichte van de 1ste generatie. Het V-profiel en de innoverende lamellen in Z-vorm dragen tevens bij aan deze prestaties. De band heeft het 3PMSF logo.

Regen. Autoband met een A score voor grip op nat wegdek. Doelmatige remprestaties bij regen dankzij een snelle afvoer van water via de talloze zijgroeven en de innovatieve rubbercompound.

Brandstofbesparingen. De levensduur is vergelijkbaar met die van een zomerband. Het geoptimaliseerde karkas en een homogene drukverdeling zorgen voor een hogere slijtvastheid. Dankzij de geavanceerde technologie van de compound, heeft de Weather Control A005 EVO een goed energierendement.

Eigenschappen

merk
Bridgestone
model
Weather Control A005 EVO
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
High Performance
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
ja
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden