1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronContinental
  4. chevronCrossContact ATR
  5. chevron235/70 R16 106T

Eigenschappen

merk
Continental
model
CrossContact ATR
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
High Performance
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
ja
Seal
nee

Omschrijving

  • Veelzijdige 4x4 band voor 70% weg- en 30% off-road gebruik
  • Grip op natte wegen.
  • Vereenvoudigde all terrain tractie.

 

De Continental CrossContact ATR is een 4x4 band geschikt voor gebruik op de weg en off-road (30%). Deze band combineert efficiënte remprestaties op natte wegen met off-road handling.

Off-road gebruik. De "TractionPlus" technologie van Continental bestaat uit  talloze groeven en griptandjes om een goede off-road grip te verzekeren. De band is beschermd tegen de beschadigingen die off-road rijden met zich meebrengt dankzij stevige rubberblokken en het efficiënt uitwerpen van steentjes.
Veiligheid. Veiliger rijgedrag bij regen. De brede rubberblokken, de lamellen en de compound verrijkt met silica en polymeren dragen bij aan verbeterde grip op natte wegen en het terugdringen van de remafstanden.
Comfort. Het rolgeluid in de 4x4 wordt gedempt door de schouderblokken.

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info