1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronCooper
  4. chevronDiscoverer A/T3 Sport

Omschrijving

De Cooper Discoverer A/T3 Sport is een robuuste en stabiele 4x4 band ontworpen voor 60% weggebruik en 40% all terrain gebruik.

Rijgedrag. All terrain tractie gegarandeerd door de insnijding van het rolvlak en de zigzag groeven. Stabiele wegligging door de rubberblokken van het middendeel die twee per twee met elkaar verbonden zijn.
Robuustheid. Bescherming tegen sneden en overige beschadigingen dankzij een resistent rubbercompound. Zijgroeven die steentjes uitwerpen om het karkas te beschermen.
Look. Witte letters op de zijwanden. Mooi, duidelijk en scherp voorkomen.

Eigenschappen

merk
Cooper
model
Discoverer A/T3 Sport
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
High Performance
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden