1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronCooper
  4. chevronDiscoverer A/T3 Sport 2
Discoverer A/T3 Sport 2
Cooper

Autoband Cooper Discoverer A/T3 Sport 2

All-season
n/a
rezulteoSCORE
n/a
rezulteoSCORE
Standaard
  • Stabiele 4x4 band voor off-road en weggebruik.
  • Handling op elk type terrein en bij sneeuwval.
  • Bescherming tegen sneden en UV-stralen.
Lees meer
Zoek direct op bandenmaat
chevron

Kies een bandenmaat

Omschrijving

De Discoverer A/T3 Sport 2 band voor 4x4's is geschikt voor alle seizoenen en elk type terrein. Hij is stabiel op de weg biedt goede prestaties bij off-road gebruik.

Off-road. Het profiel van de Discoverer A/T3 Sport 2 met de brede inkepingen vereenvoudigt het rijden op rulle of rotsachtige bodems.

Weggebruik. Bij regen biedt de band meer grip dan zijn voorganger dankzij de innovatieve rubbercompound. Hij biedt goede stabiliteit op droog wegdek. Het 3PMSF logo is het bewijs van de prestaties op besneeuwde wegen.

Robuustheid. De geavanceerde technologie van de rubbercompound maakt het mogelijk bestendiger te zijn tegen scheuren en sneden. De compound met de naam EPDM beschermt de wangen tegen ozon- en UV-gerelateerde beschadigingen. De witte belettering is zo beschermd.

Eigenschappen

merk
Cooper
model
Discoverer A/T3 Sport 2
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
Besparing
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden