1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronCooper
  4. chevronDiscoverer H/T plus

Omschrijving

De Cooper Discoverer H/T is een 4x4 voor op de weg en biedt stabiel en comfortabel rijgedrag in elk seizoen.

Rijgedrag. Stabiel rijgedrag door versterkte stalen gordels onder het profiel. Verbeterde tractie en verlengde levensduur dankzij de afgeronde vorm van het rolvlak. Verbeterde grip op licht besneeuwde wegen door de talloze lamellen.

Comfort. Verminderd rolgeluid door de versprongen indeling van de rubber blokken.

Bescherming. Beschermde velgen door een rubberen rand ter hoogte van de hiel. Beperkte abnormale slijtage in tandvorm door de vorm van de schoudergroeven.

Eigenschappen

merk
Cooper
model
Discoverer H/T plus
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
High Performance
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
ja
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden